כנאפה עם בשר קריספית ונהדרת היא האחות הצעירה של הכנאפה המתוקה.
אחרי שגרנו המון שנים בבית שלנו בו גידלנו את הילדים שלנו, הבית נעשה גדול עלינו והחלטנו לעבור דירה. מכרנו בית, קנינו בית ועם המעבר היה צריך לעשות סדר. ככה מצאתי שערות כנאפה במקפיא וזה היה הזמן לסיים עם המצרכים, במקום להעביר אותם דירה.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אנחנו היוונים יש לנו חיבה לשערות כנאפה אבל החלטתי שבמקום משהו מתוק, אכין עם הכנאפה מאכל מלוח.
כנאפה בשרית היא האחות הקטנה של הכנאפה המתוקה וככה נולדה עוד מנה נהדרת שתתאים לכם מאד לשולחן השבת או לשולחן ארוחה חגיגי.
באמצע ההכנה נזכרתי שזו הזדמנות נהדרת לצלם וככה הכנתי לכם גם סרטון.
בואו תראו איך מכינים כנאפה עם בשר.
הטריק הכי חשוב בהכנת הכנאפה, שעליו מתבסס כל התבשיל אלה בעצם שערות הקדאיף.
תפוררו אותם היטב. נכון, זה לא צ'יק צ'ק אבל זה מה שיגרום למאפה שלכם להיות קריספי. תפוררו היטב היטב את השערות, תשמנו אותם. תעשו להם מסג' של אהבה, אבל ממש.
אחרי זה אתם תודו לי על פריכות המאפה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן37 – מתכונים לווטצ'אפ

אחרי שהכנאפה יוצאת מהתנור,
תפזרו עליה חופן פיסטוקים, תגישו עם טחינה
ויש לכם כנאפה עם בשר קריספית ומשגעת.
לאור בקשתכם,
נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת לדילים
ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף?
לוחצים כאן – סוויט של מוצרים

חווית האירוח החדשה אצלכם על השולחן!
קונים אחד ומקבלים הנחה על השני
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אתם תהנו מאד!
כנאפה עם בשר קריספית
כנאפה עם בשר קריספית
סוויט דוליIngredients
- 400 גרם שערות קדאיף
- רבע כוס שמן
- 1 בצל
- 500 גרם בשר טחון
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית ראס אל חנות
- חצי כוס צנוברים
- חצי כוס פיסטוקים קלויים
Instructions
- מפשירים את עלי הקדאיף וחותכים אותם שיהיה יותר קל לעבוד איתם. מפוררים אותם היטב וזה הטריק הכי חשוב בהכנה.
- יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את הבשר הקצוץ מפוררים ומטגנים תוך כדי.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות ואת שיני השום ומבשלים מספר דקות עד שהבשר מתבשל.
- מקררים אותו ובינתיים מכינים תבנית
- משמנים אותה ומחלקים את כמות עלי הקדאיף לשניים.
- משמנים את עלי הקדיף היטב ומניחים שכבה ראשונית על התבנית
- מערבבים את הבשר עם הצנוברים ומעבירים לתבנית
- משמנים את יתרת עלי הקדאיף ומפזרים מעל הבשר, שוב מפוררים אותם היטב
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הכנאפה
- אופים כשלושים דקות עד שהתבשיל שלנו משחים
- מוציאים, מפזרים פיסטוקים מעל ומגישים. חלום!
