צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר מהמטבח הגאורגי ויש גם גירסה אפויה

שתף
הדפסה
צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר
מה צריך

לבצק
3 כוסות קמח
כפית מלח
2 כפות שמן
2 כפות וודקה
3/4 כוס מים

לבשר
רבע כוס שמן
1 בצל
500 גרם בשר טחון
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתוש

מה צריך

לבצק
3 כוסות קמח
כפית מלח
2 כפות שמן
2 כפות וודקה
3/4 כוס מים

לבשר
רבע כוס שמן
1 בצל
500 גרם בשר טחון
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתוש

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר מהמטבח הגרוזיני, אלה כיסונים ממולאים בבשר והחנוכה הזה אם לא נטוס בגלל כל הואריינטים למיניהם, אני אקח אתכם לטייל בעולם והפעם – גיאורגיה, למרות שיש כאלה שאומרים שהצ'יבורקי הוא גם בוכרי.

אבל תעזבו שמות – בוא נתמקד במאכל – כיסונים נפלאים פריכים מבחוץ, ממולאים בבשר, כל ביס תענוג!

הכנתי לכם סרטון שתראו בדיוק איך מכינים את הביסים הנהדרים האלה

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

את הבצק של הצ'יבורקי הכנתי חלק במיקסר ואחרי שכל הקמח התאחה, עברתי ללישה ידנית.

התחלתי עם חצי כוס מים ובסוף הוספתי עוד רבע כוס,
כי הבצק היה קצת קשה.
אחרי שהבצק היה מוכן נתתי לו לנוח כחצי שעה, זה עשה עבודה יופי.
אחרי חצי שעה התחלתי לעבוד.

מחלקים לכדורים ומרדדים כל כדור.
רכשתי לי לאחרונה מערוך מנירוסטה שעפתי עליו
ואיתו הכנתי את הציבורקי.

מערוך מנירוסטה שמרדדים איתו את הבצק דק-דק
מאד נוח לעבודה איתו.

לא שימנתי את משטח העבודה,
המערוך שלי עשה עבודה נהדרת! צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

תראו את היפים שלי לפני שטיגנתי אותם

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן57 – מתכונים לווטצ'אפ

אחרי שהצ'יבורקי שלנו מוכנים מטגנים אותם

יש לכם בועות על הבצק?
הבצק שלכם הצליח!
צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

מגישים חם לשולחן!
כן בהחלט אפשר להכין שעה או שעתיים לפני
ולחמם בתנור קלות לפני ההגשה.

אבל אני מכירה אתכם!
דולי אפשר לאפות? אז בבקשה

משמנים נייר אפייה שמים את הצ'יבורקי
ואופים בתנור כרבע שעה

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

וכמובן שבדקתי בשבילכם אם מוצלח,
נאפה הבצק מצויין אבל כשהבצק מטוגן הוא הרבה יותר פריך
באפייה הוא התקשה, טעים אבל לא כמו המטוגן.

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

הצ'יבורקי שלנו מטוגנים וטעימים
מוכנים להגשה

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

 

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

תוספת של טחינה וסלט ירקות ליד ואתם מסודרים
היידה – שיהיה חג שמח וטעים!

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר


צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר

סוויט דולי
צ'יבורקי כיסונים ממולאים בשר מהמטבח הגיאורגי
Prep Time 50 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course מתכונים לחנוכה
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות וודקה
  • 3/4 כוס מים

תערובת הבשר

  • 500 גרם בשר טחון
  • רבע כוס שמן
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום טחונות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • מכינים את הבצק - שמים בקערת המיקסר את הקמח, מלח, שמן ו-וודקה ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את המים ומערבבים
  • מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים את הבצק היטב
  • לשים את הבצק עד שנהפך למיקשה אחידה - הוא ממש לא רך
  • אחרי שהבצק אחיד - מכסים במגבת מטבח ונותנים לבצק לנוח כחצי שעה
  • בינתיים מכינים את הבשר
  • יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ עד לגוון שחום
  • מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום ומבשלים עד שהבשר מוכן - מקררים
  • מחלקים את הבצק לכדורים
  • כל כדור משטחים לכדור עגול
  • בשלב הזה הבצק שלנו רך ונהדר לעבודה
  • שמים באמצע הבצק 2 כפיות מהבשר ומכסים
  • מהדקים היטב בשוליים
  • אם יש שאריות, חותכים את הבצק לצורת חצי עיגול
  • מהדקים עם מזלג את הקצוות היטב
  • ככה מכינים את כל הכיסונים
  • מחממים שמן חם ומטגנים את הצ'יבורקי שלנו
  • מטגנים מצד אחד, הופכים לצד שני כששחום
  • בזמן שהופכים את הצ'יבורקי אם יש בועות על הבצק - סימן שהבצק שלנו מצויין
  • אחרי שהצ'יבורקי שחום - מעבירים לנייר סופג
  • מגישים חם!

גירסת אפייה

  • לתנור שחומם ל - 200 מעלות משמנים נייר אפייה מניחים את הצ'יבורקי, מורחים ביצה טרופה ואופים כרבע שעה - חג שמח!
Keyword אוזני המן פרג מבצק שקם

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים