מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום, מנה טבעונית מרהיבה ביופיה לחג

שתף
הדפסה
מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום
מה צריך

8 אגסים
3 כוסות יין
2 כוסות מים
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס סוכר
מעט קינמון
1 מקל וניל

מה צריך

8 אגסים
3 כוסות יין
2 כוסות מים
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס סוכר
מעט קינמון
1 מקל וניל

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום מתכון לראש השנה או לפסח, קינוח טבעוני מרהיב ביופיו, יהיה קינוח מושלם לשולחן החג, והיתרון העצום שלו, מכינים מראש כמה ימים לפני, כל ההכנה עורכת כחצי שעה, שמים במקרר ומגישים לאורחים בסוף הארוחה.

בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי

 

תראו את הקינוח המושלם של האגסים המבושלים בסוף הבישול.
אתם יכולים להגיש עם גלידה, אצלנו הם חוסלו כמו שהם

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

 

קל מאד להכין את המתכון לאגסים המבושלים ביין, אבל יש כמה טריקים שיעזרו לכם להכין אותם בקלות. ראשית, מתמשים ביין אדום יבש. יין כזה שאתם שותים אותו והוא טעים, לא איזה יין פח, כי הטעם פה מאד חשוב.

כשאתם מקלפים את האגסים תשאירו את העוקץ למעלה. אפשר לחתוך מעט מהגובה אולם תשאירו את העוקץ.

מקלפים את האגסים וחותכים את התחתית שלהם כדי שיעמדו יציב בסיר.

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

אחרי שקילפתי, מודה בפניכם שבהתחלה רוקנתי את גרעיני האגסים
אולם אחרי שלושה הפסקתי
ותתפלאו אף אחד לא התלונן בזמן שאכל.רק]פ
אז אתם  תחליטו אם אתם רוצים להשקיע בלרוקן את הגרעינים

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

שמים את היין ואת כל הנוזלים בסיר, את היין, המים הכל עם כל התבלינים ומרתיחים
אחרי שהנוזלים שלנו רתחו מוסיפים פנימה את האגסים ומבשלים

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

בזמן שהם מתבשלים, תסובבו אותם מדי פעם שיספגו את כל הנוזלים
ושהאגס יצבע בצבע אדום
מבשלים עשרים דקות וסוגרים את האש

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

מקררים במקרר היטב ומגישים לאורחים בחג עם הרוטב הנהדר
אפשר כמובן לצרף גלידה או קצפת
אבל הם כל כך יפים שלדעתי אין צורך.
דווקא האיחסון במקרר עושה טוב לאגסים.

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

כל המתכונים לעוגיות לפסח במקום אחד
עוגות ועוגיות לפסח

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו16 כאן- מתכונים לווטצא'פ

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

אצלנו חיסלו אותם כמו גרעינים וסליחה גלי בתי האהובה
שצילמתי אותך באמצע הביס ולא שמת לב
אבל התמונה כל כך יפה בעיני שהייתי חייבת לצלם אותך(:
גלי קבלה את האגס שלא רוקנתי ונראה שהיא מתמודדת איתו מאד יפה.
אגב, שימו לב שהצבע המרהיב של האגס נשאר גם לאחר מספר ימים.
מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

מתקן התבלינים שיעשה לכם סדר במטבח לפני החג
מארז של 12 צנצנות

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום – קינוח מרהיב

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

 

מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

סוויט דולי
מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום, קינוח טבעוני מרהיב ביופיו לחג
Prep Time 20 minutes
Cook Time 18 minutes
Total Time 36 minutes
Course מתכונים לפסח
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 8 אגסים
  • 3 כוסות יין אדום יבש
  • 2 כוסות מים
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוס סוכר
  • רבע כפית קינמון
  • 1 מקל וניל

Instructions
 

  • שוטפים את האגסים, קולפים את הקליפה אולם משאירים את העוקץ למעלה
  • חותכים את תחתית האגס, כדי שהאגס יוכל לעמוד יציב בתוך הסיר
  • יוצקים לסיר את היין, המים, מיץ התפוזים, הסוכר, חוצים את מקל הוניל
  • מערבבים הכל ביחד ומביאים לרתיחה
  • כשהתבשיל רותח, מכניסים פנימה את האגסים ומביאים שוב לרתיחה
  • לאחר שהנוזל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כעשרים דקות
  • לאחר עשרים דקות, מורידים מהאש ומקררים את האגסים יחד עם הנוזל
  • מגישים קר! ניתן לשמור כשבוע במקרר בכלי סגור עם הנוזלים. חג שמח!
Keyword מתכון לאגסים מבושלים ביין אדום

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים