באגט ללא לישה שמכינים בבית הוא באגט פריך משגע מבחוץ, ורך רך מבפנים. הטריק ההיסטרי זו ההכנה שלו. קל קל קל הכנה. לא צריך להיות צרפתי מלידה בשביל להכין את הבאגט המושלם הזה, ואחרי הפעם הראשונה אתם תכינו בלי סוף.
כדי שתראו כמה קל להכין את הבאגט יש לי בשבילכם סרטון הכנה
טריק ההכנה של הבאגט הוא כל כך פשוט שזה פשוט מצחיק. מערבבים קמח, עם שמרים ומים. מערבבים עם היד. לא נותנים למיקסר לעבוד 10 דקות, פשוט מערבבים ויוצרים בצק. את הבצק שלנו מכסים ונותנים לו לנוח 6 שעות.
אצלי אחרי 6 שעות לא הצלחתי להגיע להכנת הבצק, פשוט העברתי את הקערה למקרר ולמחרת בבוקר המשכתי לעבוד, שתדעו שזו גם אפשרות מעולה.
ככה נראה הבצק שלי כשהוא יצא מהמקרר.
מערבבים את הבצק שוב ומכינים באגטים.
שמים בתבנית, מפזרים קמח, חורצים פסים והיידה לתנור.
אתם תשתגעו כמה קל להכין.
ארוחת הערב שלכם תהייה מושלמת!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו בסטורי ובהיילייטס
איך הכנתי את הבאגט בלייב בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הבגטים יוצאים מהתנור וקשה שלא להתנפל עליהם. אבל הם פשוט מושלמים. קשים וקריספיים מבחוץ, רכים מבפנים, הם נהדרים.
אני ממליצה לאכול באותו היום, למחרת הייתי צריכה לחמם בטוסטר אובן כדי שיהיו פריכים, למרות שהיו עדיין טעימים.
סט 3 קערות אמייל קוטר 18
סט קערות אמייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו91 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים נהדרים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
באגט ללא לישה שמכינים בבית
באגט ללא לישה שמכינים בבית
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית שמרים יבשים
- 1 כפית מלח
- 1 ורבע כוסות מים
Instructions
- שמים בקערה קמח שמרים ומערבבים
- מוסיפים מלח ומערבבים
- יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה
- הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית.
- מכסים בניילון נצמד ושוכחים ל – 6 שעות.
- אני השארתי בחוץ, שכחתי קצת יותר אז שמתי במקרר ולמחרת הוצאתי והמשכתי להכין, שתדעו שזה אפשרי.
- מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה,
- מפזרים קמח על משטח העבודה ומעבדים מעט את הבצק
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
- כל חלק מגלגלים לרולדה ארוכה ושמים בתבנית
- ככה מכינים שלושה באגטים
- מפזרים קצת קמח מעל וחורצים פסים על הבצק
- למדתי טריק מאופים מקצועיים, תפזרו קוביות קרח על התבנית ותשימו את הבאגטים ביניהם
- תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים כשלושים עד ארבעים דקות
- לאחר האפייה תנו ללחם לנוח כמה דקות, תדפקו עליו, תפתחו אותו הבגט שלכם יהיה מושלם!
