מניפות תפוחי אדמה קריספים בתנור, מכינים באופן מיוחד עם הלהיט ההיסטרי מהטיק טוק, שכמובן הייתי חייבת לנסות. מניפות תפוחי אדמה עם שמן זית ועשבי תיבול, קריספי מבחוץ, רכות מבפנים.
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי
טעים באינסטגרם שלי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
"אימוש, מה זה התפוחי אדמה המדהימים האלה?" זו היתה התגובה של הבת שלי, שמשתגעת על תפוחי אדמה, כשראתה את התבנית עם תפוחי האדמה.
"זה למחר!" הודעתי לה, כי אתם יודעים אי אפשר להגיש פעמיים אותו דבר.
דברי אל העצים והאבנים, היא כבר לקחה לה אחד.
כמו שסיפרתי לכם, יש סרטון בטיק טוק, שרץ אין להכין בקלות מניפות תפוחי אדמה, ובגלל שאצלנו משתגעים על תפוחי אדמה, החלטתי לנסות את הטריק. וזה הצליח!
אין צורך לקלף את תפוחי האדמה. קחו תפוחי אדמה טריים וקשים, תשטפו אתם היטב ואין צורך לקלף את הקליפה.
הטריק להכנת המניפות הוא פשוט, לוקחים שני שיפודים ומניחים על השיפוד את תפוח האדמה
חותכים עם הסכין פרוסות, השיפוד עוצר את החיתוך
וככה נוצרת לנו מניפה בתוך התפוח אדמה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן91– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
תראו את תפוחי האדמה שלנו שיצאו מהתנור – נ ה ד ר י ם!
קריספים מבחוץ, רכים מבפנים,
אין ספק בפעם הבאה אני צריכה להגדיל כמויות
כי הם חוסלו די מהר מהשולחן.
עוד מתכונים לתפוחי אדמה תמצאו כאן
מתכונים לתפוחי אדמה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
כשתפוחי האדמה יוצאים מהתנור,
את המברשת תטבלו בתבנית ותשמנו את תפוחי האדמה,
הטעמים יספגו בתפוחי האדמה והם יהיו טעימים אש!
מודה ומתוודה אי אפשר להישאר אדישים אליהם
הם טעימים ומתחסלים במהירות.
מניפות תפוחי אדמה קריספיים בתנור
מניפות תפוחי אדמה קריספיים בתנור
סוויט דוליIngredients
- 6 תפוחי אדמה
- רבע כוס שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 1 כפית אורגנו יבש
- 2 שיני שום כתוש
- 1 גבעול רוזמרין או טימין
Instructions
- שוטפים את תפוחי האדמה, אין צורך לקלף
- מניחים שני שיפודים על משטח העבודה ואת תפוח האדמה על השיפודים
- חותכים פרוסות תפוחי אדמה
- הקיסמים עוצרים את החיתוך עד הסוף וככה נוצרת לנו מניפה
- מערבבים בקערה את כל התבלינים היבשים עם שמן הזית לבלילה אחידה
- משמנים תבנית קלות
- לוקחים תפוח אדמה, טובלים אותו בבלילה ועם מברשת בין השכבות מברישים את תפוחי האדמה
- ככה מכינים את כל תפוחי האדמה ושמים בתבנית
- מניחים על תפוחי האדמה עלה רוזמין או טימין, מכסים את תפוחי האדמה בנייר כסף
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את תפוחי האדמה ואופים כשעה
- אחרי שעה, מורידים את הכיסוי, עם מברשת מורחים את תפוחי האדמה בנוזלים שבתבנית
- ונותנים לתפוחי האדמה להשחים עוד כחצי שעה. הם נהדרים!

