פאי אגסים טעים בטירוף, פאי חלומי שמכינים ממש בקלות. הטריק ההיסטרי, לא אפיתי את התחתית לפני, הכל ביחד ולתנור.
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את העוגה
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
אף פעם לא הייתי בעובי של חוט, וכשהייתי צעירה לקנות בגדים היה עבורי סיוט. נהגתי ללכת עם שמלות מתנופפות וככה נכנסתי יום אחד לחנות עם שמלה מתנופפת.
בחנות, פנתה אלי המוכרת "את אגס או תפוח?" שאלה אותי ואני הסתכלתי עליה, לא מבינה מה היא רוצה ממני
"מבנה הגוף שלך, אגס או תפוח?"
ברחתי כל עוד נפשי בי. לקח לי שנים להבין שיש דבר כזה מבנה גוף של אישה, שמשווים אותו לתפוח או לאגס.
אין ספק, פאי האגסים שהכנתי, לא יתרום לכם להראות יותר רזות, אבל כמו שאמרתי הוא טעים בטירוף!
הטריק ההיסטרי כמובן, שלמרות שזה פאי, לא אפיתי את התחתית לפני, מכינים את הבצק, שמים במקרר ומכינים את האגסים. עד שהאגסים מוכנים, מקשטים את העוגה ולתנור.
עוגה שוס! כל ביס טעים בטירוף! כל ביס נמס בפה – עוגה ממש טעימה!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לעוגות עם פירות? בבקשה
מתכונים לעוגות עם פירות
פאי אגסים טעים בטירוף
פאי אגסים טעים בטירוף
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם חמאה
- 1 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כוס שקדים טחונים
שכבת אגסים
- 5 אגסים
- 50 גרם חמאה
- 3 כפות סוכר חום
- רבע כוס שמנת מתוקה
Instructions
- בקערת מיקסר שמים חמאה רכה עם סוכר וביצה ומקציפים הכל ביחד עם וו גיטרה
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים
- מוסיפים את קמח השקדים ומערבבים הכל ביחד
- הבצק רך וזה בסדר
- מעבירים את הבלילה לתבנית פאי, מסדרים את הבצק בתוך התבנית ומעבירים למקרר
- בינתיים, מקלפים את האגסים וחותכים לפרוסות
- במחבת שמים חמאה וסוכר חום וממיסים ומערבבים
- מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים הכל ביחד לקבלת סירופ טופי
- מבשלים את הסירופ כחמש דקות והוא נהיה טיפה סמיך
- מוסיפים את פרוסות האגסים לבלילה ומבשלים כחמש דקות
- מוציאים את העוגה מהמקרר, ומתחילים לקשט את העוגה עם האגסים
- מפזרים את האגסים על כל העוגה, ואחרי שגמרנו להעביר את כל האגסים
- יוצקים את הסירופ טופי על אגסים בזהירות
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים אותה כחמישים דקות
- מוציאים, מפזרים אבקת סוכר וכל ביס חלום!
