לחם ללא לישה וללא ביצים, לחם שתכינו בעשרים דקות והוא טעים אש! לחם שעשוי מקמח, שמרים ומים. שלושה מצרכים בלבד, מערבבים, שמים בצד והופ יש לנו לחם. הפעם הוספתי גרעיני חמנייה שהלחם יצא יותר מעניין והוא יצא אש!
הנה סרטון הכנה שתראו איך מכינים את הלחם
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
הטריק בהכנת הלחם, מערבבים הכל ביחד, שמים בצד 6 שעות ולאחר מכן, תבנית ולתנור.
כבר קרה לי שהכנתי, לא היה לי זמן, הכנסתי למחר ולמחרת אפיתי, גם יצא נהדר.
ככה נראה הלחם אחרי שתפח שש שעות.
כאמור, הפעם הוספתי ללחם גרעיני חמנייה שיהיה יותר טעים,
אתם כמובן להוסיף מה שאתם אוהבים,
אפשר אגוזים, עגבניות מיובשות, עשיתי בעבר עם זיתים
וגם יצא פנטסטי.
פתרון נהדר להכנת לחם בקלות.
אחרי הפעם הראשונה שהכנתי לחם ללא לישה, ריכזתי את כל המתכונים ביחד כדי שלא תצטרכו לחפש יותר מדי
בבקשה – מתכונים ללחם ללא לישה
עוד מתכונים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן36– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
טעים, קל הכנה – נהדר!
לחם ללא לישה וללא ביצים
לחם ללא לישה וללא ביצים
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית שמרים יבשים
- 1 כפית מלח
- 1ורבע כוסות מים פושרים
- 1 כוס גרעיני חמנייה
Instructions
- שמים בקערה קמח שמרים ומערבבים
- מוסיפים מלח ומערבבים
- יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה, בזה בעצם נגמר העניין, לא לשים פשוט מערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את גרעיני החמנייה ומערבבים לבלילה אחידה
- הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית.
- מכסים בניילון נצמד ושוכחים ל – 6 שעות.
- אחרי 6 שעות, מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה
- מפזרים קמח על משטח עבודה ויוצרים מהבצק עם הקמח כדור
- מקמחים תבנית אפייה ומעבירים את הלחם לתבנית
- מורחים מעט מים על הבצק, מפזרים גרעיני חמנייה או שומשום
- תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים כשלושים עד ארבעים דקות עד שהלחם תופח ומשחים.
- מוציאים את הלחם מהתנור, מוציאים מהתבנית שלא יתרטב בתבנית והיידה בתיאבון!
