פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות

פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות מושלמת, ללא גלוטן לארוחת ערב

שתף
הדפסה
פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות
מה צריך

5 קישואים
1 זוקיני
1 בצל
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
3 כפות קורנפלור

סוויט טיפ

לגירסה הטבעונית
יש להחליף את הביצה בכף טחינה

מה צריך

5 קישואים
1 זוקיני
1 בצל
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
3 כפות קורנפלור

סוויט טיפ

לגירסה הטבעונית
יש להחליף את הביצה בכף טחינה

פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות

פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות ללא גלוטן, תהייה מושלמת לאירוח לכבוד חנוכה. פשטידה קלילה וטעימה שמכינים בעשר דקות, אין בה טיפת גלוטן והאורחים שלכם יעופו עליה. אין כמו קיצוצים של קלוריות עם פשטידת בריאות ליד הסופגניות.

 בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי

הטריק הכי חשוב כשמכינים פשטידה עם ירקות, אחרי שהירקות חתוכים, יש לסחוט אותם היטב, כדי שלא תהייה לנו בריכה של מים בתוך התבנית.

אני קצצתי את הקישואים במעבד מזון, אבל אם אין לכם, מגרדת פשוטה תעשה גם את העבודה. כאמור אחרי שקוצצים את הירקות, סוחטים אותם היטב ממים וממשיכים להכנת הפשטידה.

פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן58– מתכונים לווטצ'אפ

 

עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות

 

מחפשים עוד מתכונים לפשטידות? בבקשה
מתכונים לפשטידות וקישים

 

על הפשטידה מעל הוספתי פרוסות זוקיני כדי שהפשטידה שלנו תהייה יותר יפה
אם אין לכם זוקיני אתם יכולים לוותר.

פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות

פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות

 

פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות

סוויט דולי
פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות ללא גלוטן קלה להכנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לפשטידות וקישים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 קישואים
  • 1 בצל
  • 1 זוקיני
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות קורנפלור

Instructions
 

  • שוטפים את הקישואים חותכים לשלוש ושמים במעבד מזון
  • חותכים את הבצל לרבעים ושמים יחד עם הקישואים במעבד מזון
  • קוצצים הכל ביחד למחית אחידה
  • אם אין לכם מעבד מזון אפשר לגרד על פומפיה את הקישואים והבצל
  • מוציאים את הירקות מממעבד המזון וסוחטים את כל הירקות היטב ממים
  • זה חשוב שלא יהיו יותר מדי נוזלים בפשטידה
  • מוסיפים ביצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים
  • מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה
  • משמנים תבנית, יוצקים את הבלילה לתבנית
  • חותכים פרוסות ומהזוקיני ומקשטים את הפשטידה למעלה
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפשטידה ואופים כארבעים דקות
  • כשהפשטידה משחימה, מוציאים מהתנור. בתיאבון.
Keyword פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים