פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות ללא גלוטן, תהייה מושלמת לאירוח לכבוד חנוכה. פשטידה קלילה וטעימה שמכינים בעשר דקות, אין בה טיפת גלוטן והאורחים שלכם יעופו עליה. אין כמו קיצוצים של קלוריות עם פשטידת בריאות ליד הסופגניות.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
הטריק הכי חשוב כשמכינים פשטידה עם ירקות, אחרי שהירקות חתוכים, יש לסחוט אותם היטב, כדי שלא תהייה לנו בריכה של מים בתוך התבנית.
אני קצצתי את הקישואים במעבד מזון, אבל אם אין לכם, מגרדת פשוטה תעשה גם את העבודה. כאמור אחרי שקוצצים את הירקות, סוחטים אותם היטב ממים וממשיכים להכנת הפשטידה.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן58– מתכונים לווטצ'אפ
החלוק שיחמם לכם את החורף!
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
מחפשים עוד מתכונים לפשטידות? בבקשה
מתכונים לפשטידות וקישים
על הפשטידה מעל הוספתי פרוסות זוקיני כדי שהפשטידה שלנו תהייה יותר יפה
אם אין לכם זוקיני אתם יכולים לוותר.
פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות
פשטידת קישואים פרווה בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 5 קישואים
- 1 בצל
- 1 זוקיני
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 כפות קורנפלור
Instructions
- שוטפים את הקישואים חותכים לשלוש ושמים במעבד מזון
- חותכים את הבצל לרבעים ושמים יחד עם הקישואים במעבד מזון
- קוצצים הכל ביחד למחית אחידה
- אם אין לכם מעבד מזון אפשר לגרד על פומפיה את הקישואים והבצל
- מוציאים את הירקות מממעבד המזון וסוחטים את כל הירקות היטב ממים
- זה חשוב שלא יהיו יותר מדי נוזלים בפשטידה
- מוסיפים ביצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה
- משמנים תבנית, יוצקים את הבלילה לתבנית
- חותכים פרוסות ומהזוקיני ומקשטים את הפשטידה למעלה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפשטידה ואופים כארבעים דקות
- כשהפשטידה משחימה, מוציאים מהתנור. בתיאבון.

