ברד פודינג סופגניות פשטידה מושלמת לסיום החג. נשארו לכם סופגניות מהחג? הביאו לכם סופגניות ואמרתם נשמור אולי מישהו יבוא ואף אחד לא בא? אל תזרקו! תכינו מהן ברד פודינג עם פירות שכל בני הבית ילקקו את האצבעות. עשרים דקות הכנה, מכניסים לתנור והופה! כל הבית מתמלא בריחות מופלאים שאי אפשר להתאפק עד שפשטידת הסופגניות יוצאת מהתנור.
ברד פודינג הוא מאכל אנגלי שמכינים עם הלחם או החלה של אתמול, אבל הפעם אנחנו נשתמש בסופגניות.
בואו לראות באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי בואו תראו
כמו שאמרתי, עשרים דקות הכנה, מערבבים את הביצים עם השמנת המתוקה והסוכר. בסרטון לא רואים וניל אבל הוספתי לכם במתכון כי זה יוסיף המון לברד פודינג.
את הסופגניות חותכים לקוביות קטנות ומכניסים לתוך הבלילה. מערבבים היטב שכל הקוביות מלאות בבלילה, ואם צריך למעוך קצת עם הידיים את הקוביות לא להתפנק, ולמעוך את הסופגניות היטב.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצ55 כאן- מתכונים לווטצא'פ
ברד הפודינג יוצא מהתנור ואי אפשר להפסיק לטעום אותו!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לחנוכה? בבקשה
מתכונים לחנוכה
ט ע י םםםםםם!
מחפשים עוד מתכונים לסופגניות? בבקשה
מתכונים לסופגניות
נפתחה קבוצה למוצרים של הסוויט.
רוצים לקבל הצעות למכירה?
בואו הצטרפו פה
סוויט של מוצרים
הכוסות שיחממו לכם את החורף
אבקת סוכר עושה את העבודה מעל
אפשר לפזר עוד אוכמניות אם בא לכם
אחד המוצלחים! חג שמח וטעים!
ברד פודינג סופגניות פשטידה מושלמת
ברד פודינג סופגניות פשטידה מושלמת
סוויט דוליIngredients
- 3 סופגניות
- 4 ביצים
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 50 גרם חמאה
- 1 תפוח
- 1 כוס אוכמניות
- אבקת סוכר לפיזור מעל
Instructions
- שמים בקערה את הביצים, שמנת מתוקה, חלב, סוכר וסוכר וניל
- מערבבים את הבלילה היטב לתערובת אחידה
- חותכים את הסופגניות לקוביות קטנות ושמים בתוך הבלילה
- מערבבים היטב את קוביות הסופגניות עם הבלילה, מועכים אותם אפילו עם היידים
- קולפים את התפוח, חותכים לקוביות,
- בתבנית אפייה מפזרים קוביות מהחמאה, מורחים את התבנית בחמאה גם בשוליים אבל משאירים את קוביות החמאה בתבנית
- יוצקים את בלילת הסופגניות לתבנית
- מפזרים מעל את התפוזים ואת האוכמניות
- מערבבים קצת את התערובת שהתפוחים והאוכמניות יכנסו לתוך הבלילה
- אפשר לפזר מעל עוד קצת אוכמניות
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כארבעים דקות
- הפשטידה שלנו תופחת, הבית מתמלא ריחות משכרים ואנחנו משתגעים
- מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר והיידה, בתיאבון!

