מין טבעוני הכי טעים שאכלתם הוא סיר מלא באהבה, ירקות, שעועית, גריסים, חיטה, חומוס, דלעת ערמונים ותירס. כן כן תירס שיושב למעלה וסופג את הטעמים וכשאתם מגישים לשולחן אומרים לכם "ואו אימוש התירס יצא אש!" ואז אתם יודעים בוודאות שהצליח לכם.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
הסיר היפה שלנו מלא בכל טוב ואף אחד לא מרגיש שחסר לו משהו. הטריק ההיסטרי להכנת חמין טבעוני הוא להשחים את הבצל היטב היטב בהתחלה, ליצוק מים, שהמים יהיו חומים, להוסיף תבלינים ואז להוסיף את כל הירקות, הקטניות כמו שאנחנו אוהבים.
אל תהססו, תוסיפו מה שאתם אוהבים. בנוסף לתפוחי האדמה אפשר להוסיף גזר, בטטה, מה שאוהבים. התבלינים הם שיעשו טוב לחמין הזה.
את השעועית בשני הצבעים, החיטה, החומוס והגריסים יש להשרות לילה לפני בקערות מים. כשאתם מכינים את החמין, תשפכו את המים, תחליפו מים ועד שתכניסו לתבשיל שיעמדו שוב במים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצ55 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קלחי התירס ודלעת הערמונים הם השוס של הסיר
הילדים עפו על זה!
תנסו תראו כמה יאהבו את זה אצלכם.
חמין טבעוני הכי טעים שאכלתם
חמין טבעוני הכי טעים שאכלתם
סוויט דוליIngredients
- 6 כפות שמן
- 2 בצל
- 1 כף מלח
- 1 כף פלפל שחור
- 1 כף פפריקה אדומה בשמן
- 1 כפית צ'ילי - לא חייבים
- 1 כף כורכום
- 5 תפוחי אדמה
- 3 גזר
- 1 בטטה
- 1 דלעת ערמונים
- 2 כוסות שעועית אדומה ושחורה
- 1 כוס חומוס
- 1 כוס חיטה
- 1 כוס גריסים
- 4 קלחי תירס
- 5 כוסות מים
Instructions
- משרים לילה לפני את השעועית, חטה, חומוס, וגריסים כל אחד בקערה נפרדת
- בבוקר שופכים את המים, מוסיפים מים חדשים ועד שמכינים את החמין הקטניות במים
- יוצקים שמן לסיר רחב מוסיפים קוביות מהבצל ומטגנים לאט לאט עד לקבלת גוון שחום
- כשהבצל משחים, מוסיפים כוס מים ומבשלים את הבצל עם המים שהמים יהפכו לחומים
- מוסיפים את התבלינים, את המלח, פלפל וכל שאר התבלינים ומרתיחים
- נותנים למים להתבשל עם התבלינים
- קולפים את הירקות לריבועים.
- את דלעת הערמונים, מורידים לה את הראש ומנקים עם כפית את כל הגרעינים מבתוכו
- את התירס מקלפים וחותכים לרבעים
- מתחילים להוסיף לסיר את המצרכים שלנו
- מוסיפים, את השעועית, תפוחי אדמה וגזר לפזר מסביב
- מוסיפים את החיטה, גריסים, חומוס
- את דלעת הערמונים אפשר למלא בגריסים ולהטמין בין הירקות
- מוסיפים מים שהתבשיל יכוסה במים
- מביאים לרתיחה, אחרי שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש
- מוסיפים את קלחי התירס למעלה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-110 מעלות
- סוגרים את הסיר ומשאירים את החמין כל הלילה בתנור
- ממליצה לפחות אחרי כמה שעות לבדוק אם המים עדיין שם כדי שהחמין לא יתייבש ואולי כדאי להוסיף עוד כחצי כוס מים.
- בבוקר יהיה לכם חמין טבעוני טעים אש! בתיאבון
