רולדת בשר וחצילים עם בצק עלים, תוספת נהדרת לארוחה. כשהרולדות נאפות בתנור יש ריח נהדר, וכשהן יוצאות מהתנור, הן רותחות אבל אי אפשר להתאפק! מחכים כמה דקות, עושים פו פו וחותכים חתיכה וטועמים. ואו זה מושלם! כן-כן, תכינו סלט, אפשר קצת טחינה ליד ויש לכם ארוחת ערב מושלמת! תוספת נהדרת לכל ארוחה.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את רולדת הבשר שלי הכנתי עם בצק עלים של שימרית, שהוא תמיד במקרר ולא במקפיא, וככה תמיד קל לעבוד איתו. מוציאים מהמקרר ומתחילים לעבוד. הכנתי עם הבצק שתי רולדות שהן תוספת נהדרת לכל ארוחה.
הכנתי את הרולדות עם בשר וחצילים. אני אוהבת חצילים ולכן שילבתי את הבורקס עם חצילים ובשר.
אני הגשתי את רולדת הבשר שלי בארוחת הצהריים עם כל יתר המאכלים, ותמיד אני מופתעת שהיא מתחסלת רשונה, נו ברור כמה שהיא טעימה.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
תכינו מראש את החצילים בתנור ואת הבשר הטחון,
ככה יהיה לכם יותר קל להכין את הבורקס שלנו.
בתחתית הבצק מפזרים פרוסות חצילים, עליהם בשר טחון
תפזרו גם צנוברים ותגלגלו לרולדה, אחת
כי הבצק מספיק לשתי רולדות
מכינים שתי רולדות ומעבירים לתבנית אפייה
מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום והיידה לתנור

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לבורקס
מתכונים לבורקס
שתי רולדות חלומיות יוצאות מהתנור,
עושים פו פו כי הן חמות אבל אי אפשר להתאפק
חותכים חתיכה טועמים ואומרים "ואו! ממש טעים!"
נפתחה קבוצה למוצרים של הסוויט.
רוצים לקבל הצעות למכירה?
בואו הצטרפו פה
סוויט של מוצרים
ביס מושלם של
רולדת בשר וחצילים עם בצק עלים
רולדת בשר וחצילים עם בצק עלים
הפוסט בשיתוף "שימרית"
רולדת בשר וחצילים עם בצק עלים
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 500 גרם בשר טחון
- 4 כפות שמן זית
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית בהרט
- 2 שיני שום כתושות
- 100 גרם צנוברים
- חציל
- 1 ביצה טרופה
- 2 כפות שומשום
Instructions
- מקלפים את החציל, פורסים לפרוסות
- משמנים תבנית מניחים את פרוסות החציל על התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את החצילים
- אופים כשלושים דקות עד שהחצילים משחימים
- אפשר גם להפוך אותם אחרי שהם משחימים מצד אחד ואופים בצד שני, כשהם מוכנים מוציאים ונותנים להם להתקרר
- בינתיים, נכין את הבשר
- במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
- מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
- מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר.
- כשהבשר מוכן, מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
- מוציאים את הבצק מהנייר ופורסים, מרדדים את הבצק וחותכים לחצי
- נכין מהבצק שתי רולדות
- על החצי הראשון נפזר פרוסות חצילים על פרוסות החצילים נפזר בשר טחון
- מפזרים על הבשר הטחון צנוברים
- מגלגלים את הבצק לרולדה ומעבירים לתבנית אפייה
- אותו דבר עושים עם החצי השני של הבצק, מפזרים פרוסות חצילים, מפזרים את שארית הבשר הטחון
- מעבירים לתבנית אפייה
- מורחים את הרולדות בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את רולדות הבשר
- אופים כשלושים דקות עד שהבצק משחים
- מוציאים, חותכים עושים פו פו וטועמים ואומרים ואו, זה ממש טעים!


