חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות, פריך טעים נהדר לארוחת ערב או בוקר בשבת

שתף
הדפסה
חישוק בורקס גבינה בעשר דקות
מה צריך

1 חבילת בצק עלים של שימרית
150 גרם גבינה מלוחה
2 כפות גבינה 5%
1 ביצה
לציפוי מעלביצה טרופה
שומשום לפיזור על העלים

מה צריך

1 חבילת בצק עלים של שימרית
150 גרם גבינה מלוחה
2 כפות גבינה 5%
1 ביצה
לציפוי מעלביצה טרופה
שומשום לפיזור על העלים

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות יהיה לכם מושלם לארוחת ערב. הפעם לא מתברברים עם צורות, מכינים את הבורקס שמים בתבנית ומכניסים לתנור. אחרי האפייה הוא פריך, קרנצי, הגבינה נמסה בפה – דרך מצויינת להתחיל את השבוע.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorit Mano-talor? (@sweettdooly)

את הבורקס הנהדר הכנתי עם הבצק עלים של שימרית, שאני מתה עליו כי תמיד הוא במקרר ולא במקפיא ואפשר לעבוד איתו מיד. התוצאות עם הבצק עלים של שימרית, תמיד מצליחות.

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

המילוי של הבורקס אהוב עלי, עם גבינה. אחותי לימדה אותי שבורקס גבינה מכינים עם גבינה מלוחה שבספניולית היו קוראים לכמות "קאלופ", כי ככה היו קונים פעם את הגבינות, גוש גבינה מלוחה שהיה בתוך פח עם מים מלוחים. אז כמו פעם מפוררים את הגבינה עם הידיים. אם אתם לא בעניין, אפשר לגרד במגרדת. מערבביםאת תערובות הגבינה ומורחים על הבצק.

אחרי שמילאתם את הבצק עם הבלילה, מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ועם הנייר מושכים את הרולדה. מותכים את הרולדה לארוכה ולכן אפשר להעביר  את הרולדה שתהייה מסביב לתבנית.

 

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

 

אחרי שהרולדה בתבנית, מורחים בביצה ומפזרים שומשום
והיידה לתנור.

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

עוד מתכונים לבורקס
מתכונים לבורקס

אין על הבצק הקריספי, הפריך הפירורים שאוספים אותם עם האצבע כמה שהבורקס טעים.
תוסיפו סלט ויש לכם ארוחת ערב טעימה כל כך!

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

 

עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות

 

רוצים להכין בורקס כמו שלי בתבנית? היידה

תראה כמה שהבורקס יפה! ו- וואו כמה שהוא טעים!

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

 

 

הפוסט בשיתוף "שימרית"

חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

סוויט דולי
חישוק בורקס גבינה בעשר דקות קריספי, פריך מושלם!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 47 minutes
Course מתכונים לבורקס
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים שימרית
  • 150 גרם גבינה
  • 2 כפות גבינה לבנה 9%
  • 1 ביצה

ציפוי מעל

  • 1 ביצה
  • 2 כפות שומשום

Instructions
 

  • לפתוח את הבצק ולרדד את הבצק
  • בקערית מפוררים את הגבינה המלוחה עם הגבינה הלבנה והביצה לתערובת חלקה
  • מורחים את התערובת על כל הבצק
  • מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ועם הנייר למתוח את הבצק כמה שאפשר
  • משמנים תבנית אפיה
  • ומעבירים את הרולדה לתבנית
  • מסובבים את הרולדה לצורה של חישוק מסביב לתבנית ומהדקים ביחד את הקצוות ליצור חישוק.
  • לטרוף את הביצה היטב ולמרוח את הבצק
  • לפזר את השומשום מעל
  • לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים את הבורקס עד שהוא משחים
  • כשהבורקס מוכן מוציאים מהתנור, נותנים לו שתי דקות להתקרר והופ. בתיאבון!
Keyword חישוק בורקס גבינה בעשר דקות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים