מתכון למאפינס שיש וניל ושוקולד מכינים בעשר דקות עבודה. זורקים למיקסר אחד אחרי השני את כל המצרכים ובסוף יש לכם מאפינס בשני צבעים, טעימים רכים ונהדרים, כל ביס מזכיר עננים. מו-מושש-מושלמים!
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
וניל ושוקולד הם שניים מהטעמים הפופולריים והאהובים ביותר. השילוב ביניהם יוצר חווית טעם עשירה ומאוזנת, שמתאימה לרוב האנשים, גם לאלו שמתלבטים בין שוקולד לוניל.
אפקט השיש, שנוצר על ידי שילוב שתי הבלילות, מעניק למאפינס מראה יפהפה ומגרה. זה הופך אותם למתאימים במיוחד לאירוח או סתם כדי לשמח את העיניים.
בדרך כלל, מתכוני מאפינס שיש הם פשוטים יחסית ואינם דורשים טכניקות מסובכות. ניתן להכין אותם במהירות ובקלות, מה שהופך אותם למתאימים גם לאופים מתחילים או כשיש מעט זמן.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות82
מתכונים לווטצאפ
אני הכנתי מאפינס שיש שוקולד וניל, שהכנתי בעשר דקות, העברתי לתבניות מאפינס. המאפינס יצאו מושלמים!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אמרתי לכם מוש מוש מושלמים!
עוד מתכונים לעוגות בחושות כאן
מתכונים לעוגות בחושות
המאפינס הרכים בעולם עם שוקולד בתוך המאפינס
מאפינס שיש וניל ושוקולד
מתכון למאפינס שיש וניל ושוקולד
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- חצי כוס שמן
- 250 מל שמנת מתוקה
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 50 גרם שוקולד מריר
- 20 קוביות שוקולד
- אבקת סוכר לפיזור מעל
Instructions
- שמים בקערת מיקסר את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
- מורידים את המהירות של ההקצפה ומוסיפים אחד אחרי השני
- את תמצית הוניל, השמן והשמנת המתוקה לסירוגין וכל הזמן המיקסר עובד
- מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים למיקסר ועוד שני סיבובים
- מוסיפים את מיץ התפוזים, מערבבים וכשהבלילה אחידה סוגרים את המיקסר.
- מחממים במיקרו בפולסים את השוקולד המריר ומערבבים לעיסה אחידה
- יוצקים את הבלילה לכוסות הקרטון
- לתוך כל כוס שמים כפית מהבלילה של השוקולד המריר ומערבבים עם שיפוד
- מוסיפים לתוך כל כוסית קוביות שוקולד ומטמינים אותה בתוך הבלילה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את המאפינס ואופים כ-30 דקות עד שהם מוכנים.
- מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם מאפינס רכים כמו עננים.

