נאגטס שניצל תירס עוף שילדים אוהבים ומבוגרים מחסלים, היה להיט ארוחת הצהריים אצלנו כשהגשתי את הנאגטס. הכנתי לילדים כמובן אבל המבוגרים התחילו לעבור ליד המחבת והתחילו לקחת לטעום.
"הלו! זה של הילדים!"
"אבל אמא זה ממש טעים ויש המון!"
"נו טוב, תאכלו"
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
כבר הכנתי בעבר שניצלונים עם תירס ועוף, הילדים מהרצליה היו צריכים להגיע גם אמרתי נפתיע עם משהו חדש. רק מה, גם לי זה קורה, לא היו לי בבית פירורי לחם רגילים, אבל היו פירורי פנקו. אמרתי מה יכול להיות?! ננסה עם הפנקו. מסתבר שזה עבד אש.
הכנתי את הנאגסט, טבלתי אחרי זה בפנקו, סידרתי בקופסה את הקציצות, שמתי במקרר ולפני שהילדים הגיעו התחלתי לטגן. שיהיה חם.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן33– מתכונים לווטצ'אפ
טוב, כמובן שהייתי חייבת גם לטעום בעצמי איך יצא.
יצא אש! מעולה!
משתמשים בקופסת שימורים של תירס.
מסננים את המים ומחלקים את הקופסה לשניים,
חצי תטחנו היטב, שתהייה לכם עיסה של התירס
וחלק שומרים את התירס שלמים ומוסיפים לתערובת
ומכינים מהכל נאגטס. כמו שאמרתי לכם שוס!
הילד שטרף את השניצלים כאילו אין מחר
והסכים להצטלם
הקטן שמסכן איך שאני נכנסת לו לצלחת
ולא כל כך הסכים, אבל היה מוכן קצת(:
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אני הגשתי עם צ'יפס כמובן
נאגטס שניצל תירס עוף שילדים אוהבים
וביננו, מבוגרים מחסלים גם.
מתכון לשניצל תירס שילדים אוהבים
נאגטס שניצל תירס עוף שילדים אוהבים
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו חזה עוף טחון
- 1 ביצה
- 500 גרם גרעיני תירס - 1 קופסת שימורים
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 כוסות פירורי לחם פנקו
- שמן לטיגון
Instructions
- את קופסת התירס פותחים, מחלקים לחצי
- חצי טוחנים במעבד מזון וחצי שומרים בצד
- משתמשים בכל כמות התירס, רק חצי טוחנים וחלק משאירים גרעינים
- שמים בקערה את העוף עם המלח הפלפל, הביצה וכוס אחת של פירורי הפנקו ביחד
- מוסיפים לתערובת את החצי של גרעיני התירס ומערבבים לתערובת אחידה
- יוצרים קציצות ומסדרים על משטח עבודה
- את הקציצות טובלים בפירורי פנקו ומצפים מכל הצדדים
- יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם מטגנים את הנאגטס שלנו משני הצדדים
- מעבירים לנייר סופג ומגישים חם.
- ניתן להקפיא את הקציצות עם התירס לאחר ההכנה. חצי שעה לפני שהילדים באים, מוציאים ומטגנים. מושלמים!