פשטידת כרובית טעימה פרווה הכינה חמותי גלילה זכרונה לברכה. אני זוכרת שטעמתי אצלה את הפשטידה הזו ואמרתי שזה טעים והיא ישר אמרה:" אין בה ירקות אחרים, כרובית מלח ופלפל".
נכון, היא לא הכי יפה בעולם. היא לא ממש מהממת בתמונה, אבל! היא דיאטטית וטעימה אש! ולמה דיאטטית? כי בכרובית יש 25 קלוריות במאה גרם.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הטוויסט שלה בפלפל השחור הגרוס שמרגישים אותו בכל ביס. כמעט כלום עבודה ויש לכם פשטידה. את פשטידת הכרובית מכינים ממש במהירות.
אתם יכולים לבשל את הכרובית קודם אבל גם אם תקצצו אותה דק ותערבבו היא תהיה נפלאה.
כרובית היא ירק עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. היא דלה בקלוריות ועוזרת לשמור על תחושת שובע לאורך זמן. בנוסף, היא מכילה נוגדי חמצון המסייעים להגן על הגוף.
לעוד מתכונים עם כרובית רק לחצו כאן – מתכונים עם כרובית
הגירסה לטבעונים- להחליף את הביצים ב-2 כפות קמח מלא עם 2 כפות מים
פשטידת כרובית טעימה פרווה
פשטידת כרובית טעימה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 1 כרובית בינונית
- 2 ביצים
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס(הוא זה שנותן את הטעם)
- 2 כפות קמח מלא או קמח תופח
Instructions
- מבשלים את הכרובית ומביאים לרתיחה ומבשלים עשר דקות על אש נמוכה.
- מוציאים מהסיר,שמים במעבד מזון ואם אין לכם פשוט למעוך את הכרובית.
- להוסיף את הביצים, התבלינים ובסוף הקמח.
- משמנים תבנית, שמים העיסה בתבנית.
- בתנור שחומם מראש ל -180 מעלות אופים 30-40 דקות והפשטידה מוכנה.
- בתיאבון!
- הגירסה לטבעונים- להחליף את הביצים ב-2 כפות קמח מלא עם 2 כפות מים
