מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן ללא טיפת סוכר, טבעוניים לגמרי וטעימים אש! שוברים אותם ככה קטנים ואוכלים אותם עם כל מה שאוהבים בפסח, אפשר עם גבינה, אפשר עם ירקות, קרקרים נהדרים!
בואו לראות באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם גם סרטון שלב אחרי שלב איך הכנתי את הקרקרים
את המתכון קבלתי מהחמה השבדית שלי והוא פשוט להיט אצלנו. תודה שוב אנט על מתכון נהדר. השוס בהכנה, בשיטת סוויט דולי, זורקים הכל לקערה ומערבבים. מערבבים מערבבים עד שיש עיסה אחידה ואז משטחים על התבנית. כשאתם משטחים על התבנית, חשוב מאד שהשכבה תהייה מאד דקה, זה השוס בקרקרים האלה, שהם דקים וטעימים.
אנט בסבלנות אין קץ משטחת את הבלילה על תבנית תנור שתהייה דקה דקה
אני מצאתי שיטה נהדרת לרידוד הבלילה לשכבה דקה
תניחו נייר אפייה על הבלילה ועם מערוך תרדדו את הבלילה לשכבה דקה
האפייה גם נעשית בסבלנות שבדית טיפוסית,
כל פעם אנט ממליצה לאחר שעה להוציא את הקרקרים מהתנור, לשבור את הקצוות ולהכניס שוב לתנור לאפייה.
ככה שוברים את הקרקרים ואופים עד שמגיעים למרכז וכל הקרקרים ממש יבשים
מחפשים עוד מתכונים לפסח?
מתכונים לפסח
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים ללחם לפסח
מתכונים ללחם ולחמניות לפסח
קרקרים ללא גלוטן, טבעוניים, מושלמים לפסח
מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן
מתכון לקרקרים לפסח ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 100 גרם שומשום
- 100 גרם גרעיני דלעת
- 100 גרם גרעיני חמניה
- 50 גרם זרעי פשתן
- 1 ורבע כוס קמח תירס דק
- 1 כפית מלח
- רבע כוס שמן זית
- 250 מל מים
לפזר מעל
- 1 כף מלח גס
Instructions
- שמים בקערה את כל החומרים היבשים מערבבים ומוסיפים מים
- מערבבים את העיסה היטב ושמים בצד לעשר דקות שהכל יתגבש היטב
- חלקו את העיסה לשתיים שיהיה לכם יותר קל
- על נייר אפייה מעבירים את הבלילה ומשטחים אותה דק דק דק
- אפשר להעזר בנייר אפייה נוסף ולרדד את הבלילה להיות דקה ממש
- לתנור שחומם מראש ל - 150 מעלות מכניסים את התבנית
- אחרי שעה מוציאים, שוברים את הקצוות מסביב ומחזירים לתנור שוב לאפייה,עד שהאמצע של הקרקרים ממש אפוי.
- ככה מכינים גם את התבנית השנייה
- שוברים את הקרקרים ושמים בקופסה סגורה, נשמרים נהדר! חג שמח
