כתר לחמניות ממולאות במוצרלה מכינים בעשרים דקות, תוסיפו סלט ליד ויש לכם ארוחת ערב נהדרת של לחמניות ממולאות במוצרלה וגבינה מלוחה, שכל ביס, הגבינה נמסה בפה ותכף תראו למטה – יש הוכחות.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
סרטון הכנה מהיר כאן
הכנתי את הלחמניות עם בצק פיצה קראסט של שימרית שהוא פשוט נהדר להכנה. בדרך כלל מכינים איתו פיצה בקלות, אבל הבצק שלו כל כך מתאים להכנת לחם ולחמניות שאין טעם להשקיע בבצק שמרים. עשרים דקות ויש לנו לחמניות אש לארוחת ערב.
כדי שהלחמניות שלנו יהיו סופר טעימות, הכנתי תערובת גבינות ומלאתי את הלחמניות בגבינות.
מאד קל להכין את הלחמניות.
מוציאים מהאריזה את הבצק, מחלקים לארבעה חלקים, מרדדים וחצי עבודה מאחורינו.
כל רבע בצק ממלאים בתערובת גבינות ויוצרים כדור.
תשקיעו בכדורים עגולים ויפים ויהיו לכם לחמניות עגולות, רכות, נהדרות
אחרי שנותנים ביס בלחמנייה
ואם אתם לידי, חבל – כי אני ישר מצלמת
תראו איך הגבינה נמסה בתוך הלחמנייה באופן מושלם
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים ללחם או לחמניות? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות
בואו להכין בורקס בתבנית הנהדרת הזו
כתר לחמניות ממולאות במוצרלה
הפוסט בשיתוף "שימרית"
כתר לחמניות ממולאות במוצרלה
סוויט דוליIngredients
- 1 קופסה בצק פיצה קרסט - שימרית
- 100 גרם מוצרלה
- 100 גרם גבינה מלוחה מגורדת
- 1 ביצה טרופה
- רבע כוס שמן
- 1 כף שומשום
Instructions
- מקמחים משטח עבודה מוציאיטם את שתי חבילות הבצק
- כל חבילת בצק מחלקים לארבעה חלקים
- חותכים את המוצרלה לקוביות ומערבבים עם הגבינה המלוחה
- מרדדים כל חתיכת בצק לבצק שטוח ודק
- שמים באמצע הבצק כף מהמוצרלה והגבינה המלוחה
- מרימים את הבצק מכל הצדדים וסוגרים את הלחמניה היטב
- מגלגלים את הלחמניה על משטח העבודה ליצירת לחמניה עגולה מושלמת
- ככה מכינים את כל הלחמניות
- מעבירים לקערה ומסדרים את כל הלחמניות ככתר מסביב לתבנית
- מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כשלושים דקות
- מוציאים, מורחים על הלחמניות מעט שמן ומגישים. נהדרות!
