סלט פטריות מבושל עם רכז רימונים, סלט נפלא בטעמו, יתאים מאד לשולחן החג.
יופי של סלט, הפטריות המבושלות מעניקות טעם אדמתי ועשיר, בעוד שרכז הרימונים מוסיף חמיצות מתוקה ומרעננת. השילוב הזה יוצר איזון טעמים מושלם, ומוסיף לסלט עומק וייחודיות.
סלט פטריות עם רכז רימונים הוא שינוי מרענן מסלטים רגילים, ומוסיף טוויסט מעניין לארוחה.
ניתן להתאים את הסלט לטעמים שונים על ידי הוספת עשבי תיבול, אגוזים או כוסברה, הפעם החלטתי לתת לפטריות את הטעם הנהדר בלי עשבי תיבול.
מה שטוב בסלט הזה, לכבוד החג, ניתן להכין את הסלט מראש, לשמור בקופסה סגורה ולהגיש אותו קר או בטמפרטורת החדר. הוא טעים ומיוחד
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים מתכונים לסלטים לפסח?
סלטים לפסח
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תשמרו את המתכון כדי שיהיה לכם סלט חדש לשולחן החג
סלט פטריות מבושל עם רכז רימונים
סלט פטריות מבושל עם רכז רימונים
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 250 גרם פטריות
- 1 כפית מלח
- רבע כפית כורכום
- 1 כפית פפריקה אדומה
- חצי כפית פפריקה חריפה - לא חייבים
- 3 כפות רכז רימונים
Instructions
- חותכים את הפטריות לפרוסות
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים בצל ומאדים לצבע שקוף
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן עד שהן קצת משחימות
- מוסיפים את התבלינים, מלח, פפריקה,כורכום ורכז רימונים ומערבבים הכל ביחד
- מבשלים את הפטריות כעשר דקות עד לספיגת הטעמים וסוגרים את האש
- מורידים מהאש, מקררים ושמים בקופסה סגורה.
- ניתן להגיש חם או קר. בתיאבון.

