מרק טפיוקה עם קיוי הכנתי כקינוח של הרגע האחרון.
"אמא, מה את עושה מול המקרר?"
"בודקת מה יש וחושבת מה להכין לכם קינוח"
"מה את מתכננת?"
"יש לי פרג, אולי אכין פרפה"
"מה דעתך להכין את הקינוח עם הטפיוקה, המרענן הזה, שהכנת פעם עם מלון?"
"רעיון מצוין!"
פותחת את מגירת הפירות כולי אושר, טא-דם! אין מלון. אבל! יש קיווי.
מרק טפיוקה הוא מרק מרענן של גרגרים קטנים שמתנפחים בזמן הבישול
ויוצרים מירקם ממש מעניין בזמן האכילה.
במזווה אני מגלה קרייסס נוסף.
"אין לי חלב קוקוס!!!" אני צועקת
"אבל יש לך קוקוס טחון!" צועק לי בחזרה הקניין
אלה. אי אפשר להזיז אותם מהכורסה באמצע היום.
אז הסתדרתי. נו מה. שלא נכין לילדה מה שביקשה?? לפקיסטן בהליכת פיק-פק אלך בשבילם.
מתכון למרק טפיוקה עם קיוי. קינוח מרענן ונהדר.
לעוד מתכונים טבעוניים לחצו כאן – מתכונים טבעוניים
מתכונים למרקים טבעוניים שתמיד מצליחים
מבחר מתכונים למרקים טבעוניים קלי הכנה וטעימים אש!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו24 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
מרק טפיוקה עם קיוי
מרק טפיוקה עם קיוי
מרק טפיוקה עם קיוי
סוויט דוליIngredients
- חצי כוס פניני טפיוקה
- 3 כוסות מים
- חצי כוס סוכר
- 1 כוס חלב סויה
- 1 כפית קוקוס טחון
- 5 קיווי מקולף
- רבע כוס חלב סויה
Instructions
- שמים בסיר את פניני הטפיוקה הסוכר והמים ומתחילים לבשל.
- מביאים לרתיחה מנמיכים האש ומבשלים כחצי שעה. לא עוזבים אותם לבד לרגע.מערבבים כל הזמן.
- הטפיוקה מוכנה כשהיא הופכת להיות שקופה והמרקם מאד סמיך.
- אם נראה לכם שהטפיוקה עדיין לא מוכנה להוסיף חצי כוס מים ולהמשיך לערבב.
- כשהטפיוקה שקופה ומוכנה, להוסיף כוס חלב סויה, קוקוס טחון ולערבב.
- את הקיוי לטחון עם רבע כוס חלב סויה במוט בלנדר עד שמתקבלת עיסה. להוסיף למרק הטפיוקה ולערבב.
- למזוג לכוסות יפים, למקרר ויש לכם אחלה קינוח מרענן.
- תהנו!!
מה צריך למרק טפיוקה עם קיוי?
חצי כוס פניני טפיוקה
3 כוסות מים
חצי כוס סוכר
כוס חלב סויה
כפית קוקוס טחון
לטיפול בקיוי:
5 קיוי מקולפים
רבע כוס חלב סויה
איך מכינים מרק טפיוקה עם קיוי?
שמים בסיר את פניני הטפיוקה הסוכר והמים ומתחילים לבשל.
מביאים לרתיחה מנמיכים האש ומבשלים כחצי שעה. לא עוזבים אותם לבד לרגע. מערבבים כל הזמן.
הטפיוקה מוכנה כשהיא הופכת להיות שקופה והמרקם מאד סמיך.
אם נראה לכם שהטפיוקה עדיין לא מוכנה להוסיף חצי כוס מים ולהמשיך לערבב.
כשהטפיוקה שקופה ומוכנה, להוסיף כוס חלב סויה, קוקוס טחון ולערבב.
את הקיוי לטחון עם רבע כוס חלב סויה במוט בלנדר עד שמתקבלת עיסה. להוסיף למרק הטפיוקה ולערבב.
למזוג לכוסות יפים, למקרר ויש לכם אחלה קינוח מרענן.
תהנו!!
