סלט ירקות על רוטב יוגורט הוא קצת סלט הצגה. הוא מאד מרשים ביופיו ומיוחד בטעמו.
מכינים את כל מצרכי הסלט וברגע האחרון מכינים את מגש ההגשה של הסלט. הבת שלי הכינה בשבועות את הסלט והוא חוסל באותו הערב.
היו לי אורחים, אמרתי לה בואי תכיני לי את הסלט. אמרה, אי אפשר מראש, אביא לך את המצרכים ואת תכיני.
הילדה אמרה לשים יוגורט מתחת לסלט. אבל אמרתי לעצמי "מה זה רק יוגורט? חייבים להעשיר את הטעם"
שמתי 2 כפות גבינת שמנת על צלחת ההגשה, מרחתי כמו חומוס ועל זה הוספתי את היוגורט. לדעתי הרבה יותר טעים ומיוחד.
ובאמת, הכנתי את הסלט מראש וחצי שעה לפני שהאורחים הגיעו, הוספתי את המצרכים. כמו שאתם רואים יש בסלט אבוקדו, לכן בבקשה ממכם כשאתם מערבבים, לערבב בעדינות שהאבוקדו לא ימעך.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו87 כאן- מתכונים לווטצא'פ
ואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוטב יוגורט מעניק לסלט מרקם קרמי ונעים, יחד עם טעם רענן וחמצמץ שמשתלב נהדר עם ירקות טריים. הוא יכול להקפיץ כל סלט ולהפוך אותו למנה מיוחדת וטעימה.
סלט ירקות על רוטב יוגורט
סלט ירקות על רוטב יוגורט
סוויט דוליIngredients
- 2 אבוקדו
- רבע כוס נענע קצוצה
- חצי כוס כוסברה
- 3 בצל ירוק
- חצי בצל סגול
- 1 צנונית
- 200 מל יוגורט 3% או יותר
- 3 כפות גבינת שמנת
- 4 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 3 כפות מיץ לימון סחוט
Instructions
- מכינים את הסלט אבל לא מתבלים אותו
- שמים בקערה את הנענע הקצוצה, הכוסברה, פרוסות בצל, פרוסות צנונית
- את האבוקדו חותכים לקוביות ממש לפני ההגשה שלא יהיה שחור או שיוצקים עליו מיץ לימון שלא ישחיר
- לפני ההגשה
- על צלחת ההגשה מורחים כמו חומוס על צלחתת, את הגבינת שמנת
- מוסיפים את היוגורט ומסדרים כמצע יפה
- חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים לסלט
- מוסיפים שמן, לימון ומלח ומערבבים בעדינות
- מניחים את הסלט על גבי מצע היוגורט והללויה. יש לכם יופי של סלט. בתיאבון!