סלט טופו עם קינואה ועגבניות,תתכוננו להתמכר!
השילוב המושלם של הטעמים והמרקמים בסלט הזה הופך אותו לביס נהדר שתשאיר אתכם עם חיוך. הקינואה מוסיפה עסיסיות נהדרת, הטופו נותן פריכות מפתיעה, והעגבניות… הו, העגבניות! הן פשוט מתפוצצות בפה עם מתיקות רעננה.
זה לא סתם סלט, זו חגיגה של טעמים בצלחת!
הסלט הזה הוא הפתרון המושלם, כי הוא מלא בחלבון מהטופו ובסיבים תזונתיים מהקינואה והירקות, שישאירו אתכם שבעים ומרוצים לאורך זמן, בלי תחושת כבדות מיותרת.
אתם תרגישו קלילים ועם זאת מלאי אנרגיה להמשיך את היום שלכם בשיא הכוח!
הסלט טבעוני אולם אפשר להוסיף לו גבינה מלוחה מגורדת ואז בכלל אתם מקפיצים את הטעם של הסלט.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו87 כאן- מתכונים לווטצא'פ
ואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ועל סלט כזה נאמר, אוכל בריא יכול להיות גם הכי טעים ומלהיב שיש!
סלט טופו עם קינואה ועגבניות
סלט טופו עם קינואה ועגבניות
סוויט דוליIngredients
- 300 גרם טופו
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות פפריקה אדומה
- 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
- 1 כוס קינואה אדומה מבושלת
- 10 עגבניות שרי
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כף מיץ לימון סחוט
Instructions
- מוציאים את הטופו מהאריזה ומייבשים אותו היטב בנייר סופג
- חותכים לקוביות
- בקערית שמים את הקורנפלור, מכניסים את קוביות הטופו ומערבבים עד שכל הקוביות עטופות בקורנפלור
- מחממים מחבת עם מעט שמן שמים שיני שום מוסיפים את קוביות הטופו ומפזרים פפריקה על הקוביות
- מטגנים את הקוביות מספר דקות עד שהן שחומות ומוציאים החוצה לקערית
- בינתיים מבשלים את הקינואה. על כל כוס קינואה 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש עד שהמים נגמרים והקינואה מוכנה. מקררים אותה
- קוצצים את הפטרוזיליה דק דק מוסיפים את הקינואה, חצאי עגבניות שרי ואת הטופו
- מוסיפים את השמן זית, מלח, ולימון ומערבבים את הסלט הכל ביחד.
- להשבחת הטעם ניתן להוסיף גבינה לבנה מגורדת. בתיאבו!
לפרטים ורכישה