תבשיל קישואים בעשר דקות, כשמו כן הוא. הקיץ הזה הבנות שיגעו אותי. "אמא, תכינו מתכונים דיאטטים, מספיק עם הפחמימות".
אז קדימה,
יאס! אתם הולכים להתאהב בקסם הקיצי הזה! וכדאי לכם לרוץ למטבח ולהכין תבשיל קישואים ב-10 דקות כי זה פשוט גאוני! כי הקיץ קורא לכם ליהנות – לא לבשל שעות!
תחשבו על זה: השמש קופחת, הים קורא לכם, הבריכה מפתה, מי רוצה לבלות שעות ארוכות מול הכיריים כשבחוץ חם ולח? בדיוק בשביל זה יש את תבשיל הקישואים האולטימטיבי
אז ככה, קישואים הם מעל 90% מים ודלי קלוריות בטירוף! הם בדיוק מה שהגוף שלכם צריך בשיא הקיץ – הם עוזרים לכם לשמור על רמות נוזלים תקינות ומונעים תחושת כבדות אחרי הארוחה.
במקום להימרח על הספה מרוב עייפות, תרגישו קלילים ונמרצים!
הקישואים הם לא רק טעימים, הם גם מלאים בוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
בישול מהיר עוזר לשמור על כל הטוב הזה, ככה שאתם מקבלים בוסט של ויטמין C, אשלגן ונוגדי חמצון בכל ביס. תכל'ס, מי לא רוצה להזין את הגוף במזון אמיתי וטוב בלי להתאמץ?!
והשוס – קישואים הם כמו זיקית – הם מקבלים כל טעם שתזרקו עליהם! שום, לימון, עשבי תיבול טריים. תוכלו לשחק עם הטעמים ולשנות את התבשיל בכל פעם מחדש. תמיד יש לכם אופציה לארוחה מגוונת וכיפית.
ועוד דבר – קישואים שבושלו קלות שומרים על פריכות עדינה, והם סופגים את הטעמים של התיבול בצורה מושלמת. זה מעדן קיצי אמיתי שלא תרצו להפסיק לאכול! אז למה אתם מחכים?!
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

קומקום מנירוסטה מוזהב 1 ליטר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מרוב שהתבשיל נהייה להיט אצלנו, הכנתי כבר כמה פעמים, אתם בהחלט יכולים לערבב גם זוקיני בתבשיל
תבשיל קישואים בעשר דקות מכינים בקלות ובהירות, נותנים לקישואים לספוג את הטעמים ויש לכם תבשיל נהדר לקיץ.
תבשיל קישואים בעשר דקות
תבשיל קישואים בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 4 קישואים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- חצי כפית אורגנו יבש
- חצי כפית בזיליקום יבש
Instructions
- יוצקים שמן לסוטאז' קוצצים בצל ומטגנים את הבצל עד לגוון שחום
- שוטפים את הקישואים וחותכים לריבועים
- כשהבצל חום מוסיפים את הקישואים ומטגנים
- מוסיפים את התבלינים מלח פלפל אורגנו ובזיליקום ומערבבים
- ככה מערבבים ומטגנים כל הזמן על אש בינונית
- אפילו לא צריך להוסיף מים, הקישואים יספגו את טעם התבלינים, יתפסו צבע שחום מהבצל ויהיו נהדרים
- מבשלים את הקישואים כחצי שעה ומורידים מהאש. מושלם!

נראה באמת טעים מאוד ורעיון מעולה. יש לי רק שתי שאלות:
באיזה גודל קישואים להשתמש? – יש קטנים ועדינים ויש ממותות ענקיים.
ולכמה אנשים מיועד התבשיל (שאלת המשך לראשונה: אם הקישואים קטנים, המנה למעט אנשים אבל אם גדולים אז להרבה אנשים)
תודה מראש על התשובה.
תמיד תלכי על הקישואים הקטנים יותר. הגדולים הם מלאי מים וממש לא טעימים. תבחרי את הקטעים/בינוניים הם הכי טובים. גם זוקיני מאד יתאים למנה הזו. המנה מתאימה לכארבעה-חמישה אנשים מתוך הנחה שכל אחד לוקח 3-4 כפות ולא את כל הסיר(: בהצלחה
תודה רבה רבה על התשובה המפורטת והמועילה!!
באהבה💜
Your ability to distill complex concepts into digestible nuggets of wisdom is truly remarkable. I always come away from your blog feeling enlightened and inspired. Keep up the phenomenal work!
Your writing is a true testament to your expertise and dedication to your craft. I'm continually impressed by the depth of your knowledge and the clarity of your explanations. Keep up the phenomenal work!
Thank you Thank you Thank you!
Thank you so much!
הכותרת היא קישואים ב 10 דקות אבל בהוראות כתוב לבשל 1/2 שעה
ההכנה לוקחת עשר דקות😊