ברוקולי אפוי בנינג'ה כמו מטוגן הכנתי אחרי ההצלחה שהכנתי כרובית אפויה בנינג'ה כמו מטוגנת שהיו כל כך טעימים, שהחלטתי שאכין גם עם ברוקולי. יצא אש!
אם אתם רוצים ליהנות מברוקולי פריך, שחום ועשיר בטעם, בלי כל השמן והטיגון, אז הכירו את הברוקולי האפוי בנינג'ה!
קריספיות מטריפה, בלי טיפה של ייסורי מצפון!
תשכחו מ"סתם" ברוקולי מאודה או מבושל! הנינג'ה לוקחת את הברוקולי שלכם לרמה אחרת לגמרי. היא יוצרת שכבה חיצונית קריספית וזהובה שמזכירה ברוקולי מטוגן, אבל בלי לטבוע בשמן.
בפנים, הברוקולי נשאר רך ועסיסי, פשוט שלמות! זה הפתרון המושלם למי שרוצה את כל הכיף של אוכל מטוגן, אבל עם היתרונות הבריאותיים של ירקות אפויים.
שוטפים את פרחי הברוקולי, טובלים ומעבירים לתבנית נינג'ה לתוכנית גריל או אפיה. בום! עשר דקות זה מוכן.
וכמו שאני תמיד אומרת, אין לכם נינג'ה? אותו תהליך בדיוק, נייר אפייה, תרסיס שמן לפזר את הברוקולי ולאפות. ככה יש לנו חיים קלים וטעימים בקיץ.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
קערות 1.5 ליטר משגעות במבחר דוגמאות וצבעים
לימון/לוונדר/בבושקה
לפרטים ומכירה
קערת לימון 1.5 ליטר
תזרקו את הסיר והשמן ותנו לנינג'ה להפוך את הברוקולי שלכם לחוויה טעימה שאתם הולכים להתאהב בה! זו דרך נהדרת לשלב יותר ירקות בתזונה שלכם, בדרך הכי טעימה וכיפית שיש.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ברוקולי אפוי בנינג'ה כמו מטוגן
ברוקולי אפוי בנינג'ה כמו מטוגן
סוויט דוליIngredients
- 15 פרחי ברוקולי
- 2 ביצים
- 1 כף מיונז
- 1 כפית מלח
- 2 כוסות פירורי לחם
- 1 כף שומשום
Instructions
- מנקים את הברוקולי ומכינים פרחים
- טורפים את הביצים עם המיונז והמלח לבלילה אחידה
- טובלים את הברוקולי בביצה ועוטפים בפירורי לחם
- מניחים בתבנית אחד ליד השני
אפייה בנינג'ה
- מפעילים מצב גריל ואחרי כמה דקות מכניסים את הברוקולי ואופים עשר דקות. יוצאים פריכים ונהדרים
אפייה בתנור
- משמנים נייר אפייה מניחים את הברוקולי על נייר האפייה ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות כחצי שעה עד שהם מוכנים. בתיאבון.

