לחמניות תפוח בדבש במילוי השחר, ההפתעה שלכם לשולחן ראש השנה.
נכון שאתם כבר מדמיינים את זה?! לחמניות תפוח בדבש, כאלו רכות, נימוחות וזהובות, שמחזירות אתכם ישר לבית של סבתא בראש השנה! אבל איך אני לוקחת אותכם שלב אחד קדימה?או! אז תתכוננו,
כי השנה אתם הולכים להפציץ עם הדבר הבא: לחמניות תפוח בדבש ממולאות בקרם השחר!
אני מדברת על ביס מושלם שמשלב את כל הטעמים שאתם אוהבים בחג: המתיקות העדינה של בצק שמרים עם דבש, הניחוח המופלא של הקינמון שמתפשט באוויר, וכל זה עטוף בלחמנייה רכה ואוורירית!
אבל ההפתעה האמיתית היא הליבה של הלחמנייה: מילוי עשיר ומפנק של קרם השחר הנוסטלגי, שמתמזג עם הבצק הרך.
כל ביס הופך לחגיגה של טקסטורות וטעמים! הלחמנייה הרכה פוגשת את ממרח השחר הנוסטלגי, ונוצר שילוב מושלם שאי אפשר לעמוד בפניו.
כדי שצורת התפוח תהייה מושלמת, אנחנו נשתמש במקל קינמון אותו נשים בתפוח, מה שימלא את הבית ואת לחמניית התפוח שלנו, בניחוח קינמון מופלא.
תוסיפו עלי נענע לכל תפוח ויש לכם, לחמנית תפוח בדבש עם מילוי קרם השחר – לביס מושלם. האורחים שלכם ישתגעו.
הכנתי לכם סרטון כדי שתראו כמה קל להכין
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
באמת, זה לא מסובך כמו שזה נשמע! וכל מאמץ קטן ישתלם במיליון אחוז
קערות נפלאות לאירוח
לפרטים ורכישה
3 קערות נירוסטה מוזהבות לאירוח
השילוב של לחמניית ראש השנה הקלאסית עם ההפתעה של ממרח השחר הנוסטלגי הוא פשוט גאוני.
הפרסום בשיתוף "השחר"
לחמניות תפוח בדבש במילוי השחר
לחמניות תפוח בדבש במילוי השחר
סוויט דוליIngredients
- 1 קופסה ממרח השחר
- 500 גרם קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כף סוכר
- 1 כפית מלח
- 1 כוס מים
- 1 כף דבש
- 1 ביצה טרופה למריחה על הלחמניה
- 10 מקלות קינמון
- 10 עלי נענע לקישוט
Instructions
- בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את המלח ומערבבים
- מוסיפים את השמן ומערבבים
- מוסיפים את המים ונותנים למיקסר לעבוד לפחות עשר דקות עד שהבצק נתלה על וו הלישה
- מוציאים את הבצק מהמיקסר מעבירים לקערה משומנת מכסים ומתפיחים כשעה וחצי במקום חמים
- לאחר שהבצק תפח, מוציאים את האויר מרדדים לרולדה ארוכה ומחלקים לכדורים
- מודדים, כל כדור 50 גרם ומחלקים לכדורים שווים
- כל כדור פותחים עם מערוך ומרדדים
- שמים באמצע כפית ממרח השחר ואוספים את הבצק מסביב
- הופכים את הלחמניה ומכדררים אותה בתוך כף היד ללחמניה עגולה
- בתוך הלחמניה נועצים מקל קינמון
- מעבירים את הלחמניות לתבנית שקעים
- מורחים ביצה טרופה על גבי הבצק
- נותנים לתבנית לעמוד עוד כחצי שעה להתפחה נוספת
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית עם הלחמניות ואופים כשלושים דקות עד שהלחמניות משחימות ומוכנות
- מוציאים מהתנור, מוהלים במים כף דבש ומורחים על הלחמניות.
- הלחמניות רכות בטירוף! וכשפותחים אותן הן מלאות בממרח השחר, הפתעה נפלאה. שיהיה חג שמח וטעים!
