מרק גריסים וירקות עם נודלס זו חוויה מנחמת שאי אפשר לעמוד בפניה!
זה לא סתם מרק – זו קערת קסם חמימה, משביעה ומפנקת.
תשמעו, אין באמת חורף בחוץ, אבל אני וחברותי, ונכדי, כולם מקוררים. והמנה הכי מנחמת וטעימה כשמקוררים זה מרק.
אין כמו מרק סמיך ועשיר שמחמם את הגוף ואת הנשמה. זו הדרך המושלמת להתכרבל בבית עם ארוחה שהיא חיבוק נוזלי.
גריסים הם כוכבי המרק, הם לא רק מוסיפים מרקם קרמי ומנחם, אלא גם תורמים סיבים תזונתיים שתורמים לתחושת שובע ממושכת ויש בהם מלא ויטמינים בריאים.
איך אפשר בלי ירקות במרק? המרק הזה הוא דרך מעולה "להגניב" מלא ירקות שורש מזינים כמו גזר, תפוחי אדמה, סלרי ועוד' שארוזים בוויטמינים וסיבים תזונתיים. כל ביס הוא שילוב של טעם טוב ותזונה נכונה.
הטוויסט הגאונh, כמובן הנודלס! הוספת הנודלס זה באמת שוס. משתגעת על נודלס. זה מוסיף עוד רובד של כיף ומרקם, ובעיקר – זה הופך את המרק ללהיט בקרב כל המשפחה.
כולם ביקשו מנה מהמרק ועוד תוספת כמה שהוא היה טעים.
הוא פשוט וקל להתאמה אישית. אפשר לזרוק פנימה כל ירק שיש במקרר. המרק הזה הוא ההוכחה שלא צריך להתאמץ כדי ליצור משהו טעים, משביע ומנחם.
מרק גריסים וירקות עם נודלס הוא לא רק אוכל, זו חוויה של בית, חמימות וטעם.
עוקבים אחרי באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאןק47– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
קערת קסם חמימה, משביעה ומפנקת
מרק גריסים וירקות עם נודלס
מרק גריסים וירקות עם נודלס
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 2 תפוחי אדמה
- 2 גזר
- 2 גבעול עם עלים סלרי
- 1 כוס גריסים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף רסק עגבניות
- 3 כוסות מים
Instructions
- חותכים את כל הירקות לריבועים
- שמים את הגריסים להשרייה עם מים חמים עד שמתחילים לעבוד איתם
- יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל ומאדים לגוון שקוף
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
- מוסיפים פנימה גם את עלי הסלרי זה טעם ובריאות
- מערבבים הכל ביחד
- מסננים את הגריסים מהמים ומוסיפים לסיר
- מוסיפים לסיר מים, ותבלינים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
- לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה
- אחרי כחצי שעה מוסיפים את קוביית הנודלס למרק מערבבים ומחכים שהנודלס יתרככו
- מערבבים בעדינות הכל ביחד לספיגת הטעמים ויש לכם מרק מופלא! בתיאבון
