פרוסות בטטה ותפוחי אדמה בתנור חגיגה של טעמים בביס אחד. שילוב הטעמים והמרקמים מושלם.
הבטטה מביאה את המתיקות העדינה והמקסימה, ואילו תפוח האדמה מספק את הטעם המוכר והקלאסי. תערובת התבלינים עושה לנו את שילוב הזה שיוצר הרמוניה נפלאה ומאוזנת.
האפייה בתנור הופכת אותם לפריכים ושזופים מבחוץ ורכים, נימוחים ומתוקים מבפנים. כשהם חתוכים לפרוסות דקות, הם מקבלים מרקם כיפי במיוחד.
מתכון קל הכנה ונהדר. הטריק הכי חשוב – פרוסות דקות דקות של בטטה ותפוחי אדמה, זה הסוד.
הניגוד בין הצהוב-כתום הבוהק של הבטטה לבין הצהוב-לבן של תפוח האדמה יוצר מראה צבעוני וחגיגי, זו תוספת שהעין אוכלת קודם.
והכי חשוב, מוסיפים תבלינים ומשתמשים בתרסיס שמן פאם על בסיס חמאה שיוצר מראה מרהיב ומבריק לפרוסות ויחד עם זאת, תרסיס שמן פאם, שלוש קלוריות להתזה ויש לכם מתכון נהדר בלי כמויות של שמן.
מכינים את פרוסות הבטטה ותפוחי האדמה, בתבנית מאפינס. מתיזים תרסיס שמן פאם על התבנית, מפזרים עלי טימין שמוסיפים המון טעם וממשיכים להכין.
תוספת נהדרת לכל ארוחה, המתכון גם פרווה, התבלינים מוסיפים טעים, אתם ממש תהנו.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
פרוסות בטטה ותפוח אדמה אפויות הן תוספת קראנצ'ית, מתוקה-מלוחה ומשמחת שתתאים לכל מנה עיקרית, בשר, עוף, דג או צמחוני. הן פשוט חטיף ממכר!
מבצע הנחה ל – 48 שעות!!
2 סטים של מנדולינה משולבת שמונה ב – 1
המנדולינה שתעזור לכם להכין את הפרוסות המושלמות
קונים אחד לכם ואחד לילדים!
לפרטים ומכירה
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
מחפשים עוד מתכונים לירקות?
מתכונים לירקות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ורק שתדעו, שניהם מקור מצוין לפחמימה, סיבים תזונתיים וויטמין C, השילוב נותן את הטוב משני העולמות
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
פרוסות בטטה ותפוחי אדמה בתנור
פרוסות בטטה ותפוחי אדמה בתנור
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פעם בטעם חמאה
- 3 בטטות ארוכות וקטנות
- 4 תפוחי אדמה קטנים
- 1 כפית פפריקה אדומה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 2 שיני שום כתושות
- חצי כוס מים חמים
- גבעולי טימין
Instructions
- מקלפים את הבטטה ותפוחי האדמה ופורסים עם מנדולינה פרוסות דקות
- את תפוחי האדמה נשים בקערה לחוד ואת הבטטה בקערה לחוד
- מערבבים בקערית את התבלינים הכל ביחד ויוצקים מים חמים על הכל
- מתיזים תרסיס שמן פאם על הבלילה ומערבבים הכל ביחד
- יוצקים מחצית מהבלילה על תפוחי האדמה ומחצית מהבלילה על הבטטה
- מערבבים היטב את הירקות עם התבלינים
- מתיזים תרסיס שמן פאם על תבנית מאפינס ומפזרים עלי טימין על התחתית
- ועכשיו מתחילים לפזר פרוסה פרוס מעל צבע שבכל גביע יהיה מגדל של צבעים, פעם תפוח אדמה ופעם בטטה
- ככה מכינים את כל התבנית
- מתיזים מעל שוב תרסיס שמן פאם והיידה לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כארבעים דקות עד שהשכבות שחומות ומוציאים. בתיאבון!

