עוגת אננס הפוכה עם פירות יער עוגת טורט נפלאה

עוגת אננס הפוכה עם פירות יער עוגת טורט רכה ונפלאה

עוגת אננס הפוכה עם פירות יער עוגת טורט נפלאה

עוגת אננס הפוכה עם פירות יער עוגת טורט נפלאה באה עם סיפור מתאים.
גרנו באפריקה שנים ומדי יום הילדים היו מקבלים לשולחן פרוסות אננס חתוך.
כמו שאצלנו אוכלים תפוחים שם אוכלים אננס.
הולכים לשוק מיליוני אננסים זרוקים על הרצפה רק תבחרי איזה את רוצה.
אננס זה כמו אבטיח את אף פעם לא יודעת מה מחכה לך בפנים.
יש פעמים שהוא היה מתוק מתוק ויש פעמים שהוא היה חמוץ,
ככה כל אחד קבל את הטעם האהוב עליו.

גם לחצות את האננס בדרך הנכונה למדנו.
ראשית מורידים לאננס את הראש.
מפשיטים אותו מהקליפה בחיתוך הקליפה
ואז פורסים פרוסות.

אני שילבתי בעוגת אננס הפוכה גם פירות יער.
עוגת אננס הפוכה היא עוגת טורט רכה וטעימה.
היא גבוהה ויפה ונפלאה ליד הקפה או התה.
בבלילה גם הוספתי מיץ אננס וכדי שהכל יהיה ברור הכנתי לכם סרטון.

מבקשת שתשימו לב שבשלב עירבוב החלמונים והחלבונים הסרט בהילוך מהיר
אתם תערבבו לאט יותר כדי שהתערובת לא תהפך למים
והעוגה תהיה גבוהה כשתצא מהתנור.

מתחילים להכין את העוגה כשמפזרים על תחתית העוגה את פרוסות האננס עם פירות היער

עוגת אננס הפוכה

על האננס יוצקים את הבלילה

עוגת אננס הפוכה עם פירות יער עוגת טורט נפלאה

ככה היא יוצאת מהתנור גבוהה ויפה
עוגת אננס הפוכה עם  עוגת טורט נפלאה

עוגת אננס הפוכה עם פירות יער עוגת טורט נפלאה

אתם רק צריכים להכין את התה או הקפה ואתם מסודרים
לעוד מתכונים לעוגות עם פירות רק לחצו כאן –
עוגות עם פירות
לעוד מתכונים לעוגות פרווה לחצו כאן –
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה

עוגת אננס הפוכה עם פירות יער עוגת טורט נפלאה

מוזמנים לקהילת האוכל "מתוקים ומלוחים בריאים זה החיים!"
תוכלו לשתף בקבוצה הנפלאה, גם את המתכונים שלכם.
והכי חשוב – בבקשה תזמינו את החברים שלכם.
אם לא הצטרפתם זה הנה מוזמנים לכאן – מתוקים ומלוחים בריאים זה החיים!

 

עוגת אננס הפוכה – עוגת טורט נפלאה




מה צריך בשביל עוגת אננס הפוכה-עוגת טורט נפלאה?

1 קופסת שימורים של אננס-אפשר להשתמש גם באננס טרי
חצי כוס פירות יער קפואים

6 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ אננס (מהקופסה)
1 וחצי  כוס קמח תופח

איך מכינים עוגת אננס הפוכה-עוגת טורט נפלאה?

ראשית מצפים תחתית של תבנית עם נייר אפיה.
על נייר האפיה מניחים את פרוסות האננס ופירות היער.
מחממים תנור ל – 180 מעלות ומכינים את עוגת הספוג.
מפרידים את הביצים לחלבונים ששמים בקערת מיקסר ואת החלמונים בקערה נוספת.
להקציף את החלבונים במהירות בינונית כעשר דקות להעביר למהיר ולהקציף עד שהחלבונים מקבלים נפח.
להוסיף את הסוכר בזמן ההקצפה, כל פעם כף כדי שמרקם החלבונים לא יהרס. כשמוכן, להניח בצד.
לערבב בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן ומיץ האננס.
להוסיף כף או שתיים מהחלבונים לקערת החלמונים ולערבב כדי שהחלבונים המעורבבים יהיו מעט סמיכים.
להעביר התערובת לקערת החלבונים ולערבב בעדינות.
להוסיף הקמח לערבב בתנועות קיפול עד שהקמח יעלם.
יוצקים הבלילה על האננסים שתבנית – תבנית מס’ 24 ואופים כשעה.
מוציאים מהתנור, מחכים שהעוגה תתקרר
והופכים את העוגה על תבנית הגשה.
עוגה נפלאה!

painappelcake5

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים