מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ

מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ, מתכון טעים ונפלא, הגירסה האפויה לטבעות תפוחי עץ מטוגנות

שתף
הדפסה
מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ
מה צריך

3 תפוחים
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

מה צריך

3 תפוחים
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ

מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ
לכבוד חנוכה הראש עסוק בלמצוא מתכונים טעימים לאירוח בהדלקת הנרות.
בחגים כמו בחג החנוכה או בחג הפורים, אני הכי אוהבת להכין "פינגר פוד",
שאלה מאכלים שאוכלים אותם עם הידיים ולא צריך להכין סירים גדולים של אוכל.
הדלקת נרות היא בערב, פינגר פוד מסוגים שונים זו אופציה נהדרת לאירוח.
אתם יכולים להכין המון אפשרויות של מאכלי ביס או פינגר פוד.

המון מאכלי של פינגר פוד תוכלו למצוא כאן
–  פינגר פוד מבחר מתכונים לחנוכה
הצעות הגשה ממנה ראשונה ועד אחרונה

לקינוחים מתוקים, חוץ מהסופגניות שתכינו
הכנתי טבעות תפוחים מטוגנות מתכון מושלם לחנוכה
טבעות תפוחים מטוגנות מתכון מושלם לחנוכה

ומכיוון שאני יודעת שתמיד תבוא השאלה – אפשר לאפות?
הכנתי לכם את הטבעות תפוחי עץ אפויות.
מאפינס במילוי תפוחי עץ זו בעצם
עוגת תפוחים בחושה שהכנתי בתבנית עם שקעים
שבתוכה שמתי מנג'טים של נייר.
ממלאים את הבלילה ומטמינים בתוכה עיגולי תפוחים או אפילו בננות
ככה זה נראה לפני שנכנס לתנור

מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ

והנה פה התבנית יצאה מהתנור

מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ

ממש עוגות תפוחים קטנות בתוך עטיפות.
בוזקים מעל אבקת סוכר
מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ ויש לכם יופי של מתכון חדש לחג החנוכה
מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ

 


מה צריך למאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ?

3 תפוחים
1 ביצה
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

איך מכינים מאפינס במילוי טבעות תפוחי עץ?

קולפים את הקליפה מהתפוחים.
פורסים את התפוחים לרוחב לפרוסות וקורצים עיגולים עם חותכן עגול או בצורת פרח במרכז התפוח ומוציאים את ליבת התפוח.
בקערה שמים את הביצה, סוכר, שמן חלב ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

שמים את כל החומרים הרטובים בקערה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.
אני ערבבתי את הכל בבלנדר מוט, אם אין לכם קערה ומזלג עובדים מצויין.
לאחר שהתערובת מוכנה לתת לה לעבוד כעשר דקות, בזמן הזה היא תהפך לסמיכה יותר.
בתבנית מאפינס שמים בתוך השקעים מנג'טים נייר של מאפינס
יוצקים מהבלילה למנג'טים מהנייר
לא למלא עד הסוף כי העיסה תופחת.
מוסיפים את עיגולי התפוחים. אם העיגולים גדולים מדי חוצים את הפרוסות לשניים
בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות מכניסים התבנית ואופים כ -15 עד 20 דקות.

חג חנוכה שמח!

הכלים המרהיבים בחסות פוקס הום

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים