אלפחורס מתכון מנצח לעוגיות עם ריבת חלב

מתכון לאלפחורס מתכון מנצח לעוגיות שנמסות בפה עוגיות אלפחורס עם ריבת חלב

אלפחורס מתכון מנצח לעוגיות עם ריבת חלב

אלפחורס מתכון מנצח לעוגיות עם ריבת חלב הכנתי והנחתי בקופסה.
כל מי שהגיע הצעתי לו עוגיה אלפחורס.
"רוצה אלפחורס? הכנתי עוגיות אלפחורס עם ריבת חלב"
"אמממ לא בא לי אימוש אל תעלבי"
וכמו שהם אומרים לי לא, אני הופכת ליותר קרציה.
"נו מה 'כפת לך, הכנתי את עוגיות האלפחורס והן רכות אולי תטעם?"
לא יודעת למה התנגד הבחור,
אבל יש את הקטע הזה שהם עושים לי טובה, לוקחים את העוגיה,
נותנים ביס ו..בום! הבעת הפנים משתנה, העיניים נפתחות,
ופתאם העוגיה נעלמת והיד נשלחת לקופסה שוב.
זה בדיוק מה שקרה לי עם עוגיות האלפחורס.
הראשון שטעם וראיתי את העיניים נפתחות לו ידעתי שהצליח לי.
יש לי מתכון מנצח לאלפחורס.
שלחתי את שאריות קופסת העוגיות לאחותי והיא הגישה למשפחה שלה.
סיפרה בדיוק על אותה תופעה.
אנשים לוקחים עוגה נותנים ביס ואז ואו! כזה דבר עוד לא אכלתי.

אלפחורס מתכון מנצח לעוגיות עם ריבת חלב
מצאתי מתכון מנצח לעוגיות אלפחורס הממולאות בריבת חלב.
מכינים את עוגיות האלפחורס עם קורנפלור וקמח
הקורנפלור גורם לעוגיות להיות רכות ונימוחות.
שימו לב גם לזמן האפייה של האלפחורס,
לא יותר מעשר דקות אפיה כי הן צריכות להישאר רכות.
אז שימו לב שהעוגיות לא ישרפו.

מתכון קל להכנת עוגיות סנדויץ שוקולד משני מצרכים
שמכינים במהירות, תמצאו כאן – מתכון לעוגיות סנדויץ' שוקולד

למתכונים נוספים לעוגיות לחצו  כאן – מתכונים לעוגיות

אלפחורס מתכון מנצח לעוגיות עם ריבת חלב

אלפחורס מתכון מנצח לעוגיות עם ריבת חלב


מה צריך בשביל מצאתי מתכון מנצח לעוגיות אלפחורס עם ריבת חלב?

200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
4 חלמונים
200 גרם קורנפלור
כוס וחצי קמח תופח

למילוי:
כוס ריבת חלב
קוקוס

איך מכינים  עוגיות אלפחורס עם ריבת חלב?

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה הרכה עם הסוכר וסוכר וניל ומערבלים הכל ביחד.
מוסיפים את הביצים ומערבלים לתערובת אחידה.
מערבבים ביחד את הקורנפלור והקמח.
מוסיפים למיקסר את תערובת הקורנפלור והקמח ועל מהירות איטית מפעילים.
מערבבים עד קבלת בצק רך ואחיד.
אם הבצק רך מדי אפשר להוסיף עוד טיפת קורנפלור.
מקמחים משטח עבודה עם קמח,
ומרדדים את הבצק לעיגול בעובי סנטימטר
עם קורצן עגול יוצרים עיגולים ומעבירים לתבנית שמצופה בנייר אפיה.
הבצק רך מאד ולכן יותר קל להכין נייר אפיה לרדד עליו את הבצק,
לקרוץ עיגולים ואת השאריות להרים מהנייר.
ככה העיגולים נשארים מושלמים על הנייר ושוב מכינים שוב עיגולים נוספים.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מעבירים את העוגיות לאפיה של שמונה עד עשר דקות.
יש תנורים שזה יקח 12 דקות אבל העוגיות צריכות להיות רכות ושימו לב שלא יהפכו לחומות.
מוציאים את העוגיות מהתנור ומקררים.
אחרי שהעוגיות התקררו ממלאים את העוגיות בריבת חלב לצורת סנדויץ
מגלגלים את העוגיות בקוקוס טחון ויש לנו אלפחורס מדהימים!

אחרי שתכינו את האלפחורס תישארו עם ארבעה חלבונים
איתם תוכלו להכין או נשיקות מרנג או פבלובה מלכת הקינוחים

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים