מתכון לסופגניות מיני עם קצפת.
יש לי בשבילכם מתכון לסופגניות מיני עם קצפת בטעמים,
סופגניות שמכינים במהירות, הן רכות, אווריריות, פשוט נפלאות.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
את מיני הסופגניות הכנתי בשיתוף עם חברת "תנובה".
לרגל חג החנוכה "השף הלבן" הוציא לשוק מוצר יחודי וסופר קל להכנה, "בלילה להכנת סופגניות מיני".
בלילה של גבינה מתוקה שמוסיפים לה ביצים וקמח ויש לכם סופגניות תוך פחות מעשר דקות.
הכנתי לכם סרטון של שלוש דקות איך בדיוק מכינים את המיני סופגניות.
אז איך מכינים את המיני סופגניות?
הנה תמונה של כל המצרכים
ככה נראית הבלילה מוכנה לאחר שהוספתי את הביצים והקמח
אפשר להעביר עם שתי כפיות את הסופגניות לסיר הטיגון,
אני גיליתי שהכי קל לעבוד עם שקית זילוף.

מחוררים את השקית בקצה ומזליפים סופגניות קטנות לסיר השמן החם

ומעבירים לקערה עם נייר סופג.
טוב תשמעו הן פשוט שוס!
רכות, אווריריות, סופגניות פשוט נפלאות!

וקצפת בטעמים: שוקולד, לוטוס, קצפת עם עוגיות
ולנשנש אותן אחת אחרי השניה.
עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן – מתכונים לחנוכה
אם אתם מחפשים סופגניות פרווה שמכינים במהירות תמצאו כאן
מתכון לסופגניות פרווה – סופגניות דונאט
כמובן שיש גם סופגניות גבינה הור-סות שמכינים גם במהירות
סופגנינות גבינה מתוקות שמכינים בעשר דקות
ולאנשי הבריאות – סופגניות גבינה אפויות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

יש להכין את הסופגניות ממש סמוך לזמן ההגעה של האורחים,
הן הכי טובות כשהן חמות.
אם הכנתם את ההבלילה ואתם רוצים להשתמש רק בחצי, אפשרי.
אני הכנתי את הבלילה, העברתי לשקית זילוף ושמרתי במקרר עד למחרת,
כשהילדים הגיעו טיגנתי וזה היה מצויין!
שוב, הסופגניות הכי טעימות כשהן חמות.

מתכון לסופגניות מיני עם קצפת
מה צריך למתכון לסופגניות מיני עם קצפת?
1 קופסה – בלילה להכנת סופגניות מיני – השף הלבן
4 ביצים
270 גרם קמח תופח = 2 כוסות +2 כפות
להכנת הקצפת:
1 שמנת מתוקה 38% של תנובה – 250 מל'
3 כפיות סוכר
הכנת הציפויים:
כוס גאנש שוקולד
כוס פרורי עוגיות – לרסק איזה עוגיות שאתם אוהבים.
חצי כוס ממרח לוטוס
להכין גאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד ושוכחים לעשר דקות.
לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.
איך מכינים מתכון לסופגניות מיני עם קצפת?
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת אוורירית, שומרים במקרר.
מכינים בקעריות את הגאנש, פרורי העוגיות וממרח הלוטוס.
יוצקים שמן לטיגון לסיר ומחממים את השמן.
איך יודעים שהשמן מוכן? מכניסים ידית של כף עץ לסיר ואם יש בועות מסביב לכף השמן חם ומוכן.
שמים את הביצים בקערה ומערבבים,
מוסיפים את קופסת הבלילה להכנת סופגניות ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה.
אני מצאתי שהכי קל להעביר את התערובת לשקית זילוף ולזלף לשמן החם.
אפשר להעביר כפית אחרי כפית לשמן.
מטגנים את הסופגניות משני הצדדים.
מעבירים את הסופגניות לקערה עם נייר סופג.
מגישים לשולחן מיד עם הקצפת והעוגיות ורואים איך הסופגניות מתחסלות.
חג שמח!