מתכונים

תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים

תפוחי אדמה מצופים בפרורי לחם, אפויים בתנור, קרטופלח אמיתיים!

שתף
הדפסה
תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים
מה צריך

כ-10-15 תפוחי אדמה קטנים עגולים
1 ביצה
1 כוס פרורי לחם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 שיני שום כתושות

מה צריך

כ-10-15 תפוחי אדמה קטנים עגולים
1 ביצה
1 כוס פרורי לחם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 שיני שום כתושות

תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים

תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים, הם תוספת נהדרת לארוחה.
כמו שאתם כבר יודעים לעיתים האיש שלצידי נכנס למטבח ומכין דברים טעימים.
המתכון ההיסטרי לתפוחי אדמה בתנור זה שלו לגמרי!
הוא זה שהמציא את הטריק, הוא הכין – שלו לגמרי.

הוא גם זה שהכין  רוסטביף סינטה בתנור שתמיד מצליח עסיסי וחגיגי
או מתכון לאוסובוקו טלה בתנור עם ירקות ודוגמה אחרונה מתכון לעוף בסיר – העוף של בָּבָּא .

מה שכן יש בינינו חלוקת עבודה, כשהוא במטבח אני נעלמת,
כשאני במטבח הוא בסלון. ככה מסתבר אנחנו שורדים כבר מעל לשלושים וחמש שנה ביחד.
בקיצור, השבוע בעודו במטבח מכין משהו, בחיי שכבר לא זוכרת,
אמרתי לו:"תשמע, נשארו איזה עשר תפוחי אדמה, אולי תכין פירה קטן לילדים שיבואו?"
לא זוכרת אם ענה או לא, אבל ראיתי אחרי כמה זמן שמכין משהו.
באלוהים לא שאלתי מהזה אבל כן נכנסתי למטבח וישר שלפתי מצלמה.
ראיתי אותו מתבל את תפוחי האדמה כמו שניצלים.
טובל אותם בביצה ופירורי לחם.

תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים

שם בתבנית אפייה ולתנור
תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים טוב תשמעו, יצא שוס!
"ממש טעם של קרטופלח" אמר מישהו בשולחן
והם חוסלו אחד אחרי השני, כי יש להם כמו טעם של מדורה,
קריסיפיים מבחוץ, רכים מבפנים, תפוחי אדמה אש!

האמת, גם לא נתנו לי לצלם כמו שצריך
ישר התנפלו והתחילו "את, לא נותנת לנו לאכול, די כבר"
אז התמונות לא משהו אבל תפוחי האדמה כן! תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים

ואי אפשר להכין תפוחי אדמה
בלי להזכיר את המתכון ההורס שלי לתפוחי אדמה שאתם משתגעים עליו
תפוחי אדמה מעוכים

יש גם כמובן

מתכונים לתפוחי אדמה קלים טעימים
ומהירים מכל הסוגים כל המבחר במקום אחד

אתם מוזמנים לקהילת האוכל
בה תוכלו לשתף מתכונים שלכם
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים

תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים


מה צריך בשביל תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים?

כ-10-15 תפוחי אדמה קטנים עגולים
1 ביצה
1 כוס פרורי לחם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 שיני שום כתושות

 

מה צריך בשביל תפוחי אדמה בתנור קריספיים ומצופים?

מקלפים את תפוחי האדמה.
ממלאים סיר במים מוספים כפית מלח שמים בתוך הסיר את תפוחי האדמה
ומבשלים כעשרים דקות. לא להפוך אותם לרכים.
מוציאים את תפוחי האדמה ומקררים אותם תחת מי ברז.
טורפים ביצה, מכינים צלחת עמוקה עם פרורי לחם
טובלים את תפוח האדמה בביצה ואחרכך טובלים בפרורי הלחם
בדיוק כמו שטובלים שניצל
משמנים תבנית עם שמן זית, שמים את תפוחי האדמה אחד אחרי השני
מזרזיפים מעט שמן זית מעל תפוחי האדמה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את תפוחי האדמה
ואופים כשעה.
מגישים חם לשולחן ורואים איך כולם נהנים.
בתיאבון!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים