חצילים בתנור בציפוי פריך

חצילים אפויים בתנור בציפוי פריך של פרורי לחם

שתף
הדפסה
חצילים בתנור בציפוי פריך
מה צריך

2 חצילים מאורכים
1 ביצה טרופה
2 כוסות (בערך) פירורי לחם

לגירסת פסח:
פרורי קמח מצה

מה צריך

2 חצילים מאורכים
1 ביצה טרופה
2 כוסות (בערך) פירורי לחם

לגירסת פסח:
פרורי קמח מצה

חצילים בתנור בציפוי פריך

חצילים בתנור בציפוי פריך הם חצילים בטעם נפלא.
מה שהכי טוב בהם אין טיגון, יש רק אפייה בתנור.

במקום לטגן חצילים עם פרורי לחם, פשוט אופים בתנור וזה מעולה!

איך אני אוהבת חצילים. אבל ממש.
זה כנראה מהגנים מהבית כי אצלנו אכלו המון חצילים, מכל הסוגים.
מוסקה של חצילים זה חלום, בורקס עם חצילים זה גן עדן עלי אדמות,
שלא לדבר על ספונגטו חצילים שדודה שלי אלזה, תהייה בגן עדן, היתה מכינה לי במחבת
ולי לא נותר היה רק להתעלף!!

אז מכאן תבינו את האהבה שלי לחצילים.
כל פעם אני מנסה מתכון חדש וחצילים בתנור אפויים,
יצאו פשוט חלום.
יש שקוראים להם שניצלים של חצילים, כי הם קצת כמו שניצלים,
פריכים מבחוץ ורכים מבפנים.
יוצקים עליהם טחינה, אפשר להכין מהם אפילו פיצת חצילים
כל כך קל להכין ומאד טעים לאכול.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו כאן23 – מתכונים לווטצא'פ

הכנתי לכם תמונות כדי שתוכלו לראות איך הם נראים
לפני שנכנסו לתנור
מצופים עם פרורי לחם בתבנית

חצילים בתנור בציפוי פריך

ותראו איזה יופי יצאו מהתנור.
מושלמים! מוכנים לאירוח.
חצילים בתנור בציפוי פריך

לעוד מתכונים עם חצילים לחצו כאן
מתכונים עם חצילים

לעוד מתכונים עם ירקות לחצו כאן
מתכונים עם ירקות

מתכונים לעוד סלטים במקום אחד
מתכונים לסלטים

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
בה תמצאו המון מתכונים טעימים
ותוכלו לשתף גם את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
י

חצילים בתנור בציפוי פריך

מה צריך בשביל חצילים בתנור בציפוי פריך?

2 חצילים מאורכים
1 ביצה טרופה
2 כוסות (בערך) פירורי לחם

לגירסת פסח:
פרורי קמח מצה

איך מכינים חצילים בתנור בציפוי פריך?

ראשית נכין את החצילים.
פורסים את החצילים לפרוסות עגולות
מכינים שתי קעריות, ביצה טרופה וקערית פרורי לחם
טובלים את פרוסת החציל בביצה, מעבירים לקערית פירורי הלחם
טובלים בקערית הפירורי לחם ומעבירים לנייר אפיה על תבנית אפיה.
בתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות מכניסים את התבנית עם החצילים.
אופים רבע שעה עד עשרים דקות, רואים שהצבע השחים מעט
ניתן להפוך לצד השני לעוד כמה דקות ומוציאים מהתנור.
טעים טעים טעים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים