חזה עוף מוקפץ עם פטריות היא מנה עסיסית טעימה ודלת קלוריות.
מתכון נהדר עם ירקות, דל קלוריות, מהיר הכנה וטעים.
האיש שלצידי הכין עם מחבת על האש ואני עמדתי וצילמתי.
תוכלו לראות איך הכין כאן
כאן תוכלו לראות את התוצאה הסופית
חזה עוף מוקפץ עם פטריות נהדר!
עוד מתכונים לבשר ועוף כאן –
מתכונים לבשר ועוף
ואם בעבודה קלה אנחנו אז בבקשה:
איך לטגן שניצל עם נייר אפייה בלי לכלוך
איך לטגן שניצל עם נייר אפייה בלי לכלוך, בלי לשטוף מחבת מלוכלך,
הטריק שעושה לנו חיים קלים
מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך
מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך, הלהיט החדש של ארוחות שישי
אתם מוזמנים לקהילת האוכל
בה תוכלו לשתף את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
חזה עוף מוקפץ עם פטריות
מה צריך בשביל חזה עוף מוקפץ ?
500 גרם חזה עוף
250 גרם פטריות שמפניון – הקופסה הירוקה של הסופר עם הפטריות
250 גרם פטריות חורש – הקופסה הירוקה של הסופר עם הפטריות
1 בצל
רבע כוס שמן
2 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל לטעם
כוס יין לבן – לא חייבים
איך מכינים חזה עוף מוקפץ ?
חותכים את חזה העוף לפרוסות או קוביות בערך בעובי חצי ס"מ ומניחים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
מכניסים את העוף לסיר, מטגנים מכל הצדדים.
מנקים את העוף מהבצל ומוציאים את העוף החוצה למספר דקות ומניחים על צלחת.
פטריות בדרך כלל לא שוטפים במים אלא מנגבים במגבת נייר,
אם אתם שוטפים, במהירות כדי שהפטריות לא יספגו נוזלים.
פורסים את הפטריות לפרוסות ומעבירים לסיר עם הבצל ומטגנים היטב עד שהפטריות גם מקבלות גוון חום.
מחזירים את העוף בחזרה לסיר, מקפיצים את העוף ואת חזה העוף ביחד.
מוסיפים את היין ומערבבים הכל ביחד.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשרים דקות עד שהעוף רך.
תקפידו לא לייבש את העוף יתר על המידה שלא יתייבש ושישאר עסיסי.
אוח אתם תהנו כל כך!