מתכון לפשטידת פיצה פסטה הוא מתכון נהדר שהכנתי כדרך אגב והתחסל בציק.
הכל התחיל במוצאי יום העצמאות, אחרי שהיו פה כל הילדים.
החגים היו השנה צפופים, מלאי אירוחים ואוכל.
אחרי יום העצמאות הרגשתי שזהו, הספיק לי והודעתי לילדים, שמחר אמנם יום שישי,
אבל אין ארוחת צהריים או ארוחת קידוש.
"אבא ואני נוסעים ל.." המצאתי משהו כדי שלא יבואו.
בצהרי שישי התענגתי לי על השקט, על המנוחה, היה לי כל כך נעים בלי להכין שום דבר, ממש התענגתי.
הלכתי לשנת צהריים, נחתי, שקט.
אחרי צהריים צלצל טלפון ואני רגועה כולי,
על הצג השם של הבת האמצעית.
"היי קוקלה מה שלומך?"
"מוּרמוּר, זה אדם" , שלחה את הנסיך בין השנתיים וחצי
"קוקלו! מה שלומך?"
"מוּרמוּר, רציתי להגיד לבאבא שיכין את הספר"
לרגע לא הבנתי מה הילד רוצה ממני
"איזה ספר אתה רוצה שבאבא יכין?"
"את הספר של הקידוש!"
"את הספר של הקידוש??"
"כן-כן! אנחנו באים לקידוש!"
אז תצאי בהצהרות, תודיעי הודעות והם עושים מה שהם רוצים.
נשארה לי קערת פסטה וממנה עשיתי פשטידת פיצה פסטה.
פשטידת פיצה פסטה משלבת שתי אהבות ביחד, גם פיצה וגם פסטה.
נשארה לכם פסטה במקרר?
יש לי בשבילכם פתרון נהדר שאהוב מאד על הילדים.
אצלנו זה עבד אש!
לפסטה מבושלת הוספתי רסק עגבניות, שום כתוש, תבלינים וערבבתי הכל ביחד.
מעל פיזרתי גבינה צהובה, זיתים וככה יש נולדה מנת פיצה פסטה.
רוצים לקבל מתכונים למייל?
רק ללחוץ כאן –
לעוד מתכונים של פסטה לחצו כאן
מתכונים לפסטה
לעוד מתכונים לילדים לחצו כאן
מתכונים לילדים
בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
בה תמצאו המון מתכונים טעימים
ותוכלו לשתף גם את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לפשטידת פיצה פסטה
מה צריך בשביל מתכון לפשטידת פיצה פסטה?
400 גרם פסטה מבושלת
2 ביצים
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
2 כפות רסק עגבניות
1 שן שום כתושה
כפית אורגנו יבש
כפית בזיליקום
200 גרם גבינה צהובה מגוררת לפיזור מעל
כוס עיגולי זיתים
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שמן זית או ספריי שמן לשימון התבנית
איך מכינים מתכון לפשטידת פיצה פסטה?
אם יש לכם פסטה מוכנה מה טוב אם לא, מבשלים פסטה ומעבירים לקערה.
מוסיפים לפסטה את הביצים, רסק עגבניות, תבלינים ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית עם ספריי שמן מעבירים את הפסטה לתבנית.
מפזרים את הגבינה הצהובה על הפסטה ואת הזיתים מפזרים מעל.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הפשטידה לכ-30 דקות בערך, עד שהגבינה נמסה.
הפשטידה רכה רכה, מלאת טעמים וטעימה.
בתיאבון אהובות ואהובים!
לא היה לי תנור אז עשיתי במחבת עמוקה עם מכסה. הפכתי לקראת הסיום. מעדן של ממש. כשאין לי פסטה פותח פיתות גדולות ואותו הדבר.
שימחת אותי מאד! טריק נהדר ותודה רבה