קציצות הודו ברוטב עגבניות

קציצות הודו מבושלות ברוטב עגבניות נהדרות!

שתף
הדפסה
קציצות הודו ברוטב אדום
מה צריך

500 גרם הודו טחון (נקבה)

1 ביצה

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

2 כפיות שום כתוש

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חצי כוס פירורי לחם

אם אתם אוהבים כמון או כל תבלין אחר אפשר להוסיף, אצלנו אוהבים פחות.

לרוטב עגבניות

1 בצל חתוך לריבועים

1 קופסה – 400 גרם עגבניות מרוסקות/חתוכות דק

1 קופסת רסק עגבניות קטנה

2 כפיות שום כתוש

4 כפות שמן

2 כוסות מים

מה צריך

500 גרם הודו טחון (נקבה)

1 ביצה

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

2 כפיות שום כתוש

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חצי כוס פירורי לחם

אם אתם אוהבים כמון או כל תבלין אחר אפשר להוסיף, אצלנו אוהבים פחות.

לרוטב עגבניות

1 בצל חתוך לריבועים

1 קופסה – 400 גרם עגבניות מרוסקות/חתוכות דק

1 קופסת רסק עגבניות קטנה

2 כפיות שום כתוש

4 כפות שמן

2 כוסות מים

קציצות הודו ברוטב אדום

קציצות הודו ברוטב עגבניות, או קציצות הודו ברוטב אדום הכנתי,
אחרי שהבת שלי הודיעה לי שהיא שמעה שקציצות הודו לילדים,
זה ממש טעים ואם אני יכולה להכין לקטנצ'יק.

מצחיק אותי שמתכונים שעשיתי עם עיניים עצומות,
כשהילדים היו קטנים, היום שואלים אותי עליהם.
אז ברור שהכנתי. אבל הקטע הגדול מכולם היה
שלא רק הנסיך הקטן אכל, כולם אהבו והסיר התחסל.

לא פלא, קציצות הודו ברוטב אדום הן קציצות רכות ועסיסיות,
וההכנה שלהן כל כך קלה!
כדי שתוכלו לראות כמה קל, הכנתי את אותן הקציצות עם עוף
וגם תוכלו לראות סרטון – המתכון כאן
קציצות עוף ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

ליד הבשר צריך אורז – ואם אתם בעניין של אורז בבקשה – מתכונים לאורז

סרטון קצר איך מכינים קציצות עוף לילדים, אותה הדרך בדיוק

אם אתם רוצים קציצות הודו בתנור בבקשה
קציצות הודו רכות וטעימות מטוגנות או אפויות

ןלעוד מתכונים של קציצות בבקשה

מתכונים לקציצות טעימות ורכות
מתכונים לקציצות בשר, קציצות הודו, קציצות עוף ויש גם קציצות עם ירקות

לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

קציצות הודו ברוטב אדום

קציצות הודו ברוטב עגבניות


מה צריך בשביל קציצות הודו ברוטב אדום?

500 גרם הודו טחון (נקבה)

1 ביצה

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

2 כפיות שום כתוש

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חצי כוס פירורי לחם

אם אתם אוהבים כמון או כל תבלין אחר אפשר להוסיף, אצלנו אוהבים פחות.

לרוטב עגבניות

1 בצל חתוך לריבועים

1 קופסה – 400 גרם עגבניות מרוסקות/חתוכות דק

1 קופסה רסק עגבניות קטנה

2 כפיות שום כתוש

4 כפות שמן

2 כוסות מים

איך מכינים קציצות הודו ברוטב אדום?
מערבבים את ההודו הטחון עם התבלינים מלח פלפל,
מוסיפים ביצה ופרורי לחם ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה ומניחים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את קוביות הבצל ומאדים הכל ביחד מספר דקות.
מוסיפים את קופסת העגבניות המרוסקות, את רסק העגבניות, את המים, מוסיפים מלח, פלפל ושום ומביאים לרתיחה.
כשהמים רותחים נותנים להם לרתוח עוד שלוש דקות,
מתחילים ליצור קציצות ולהכניס למים עם הרוטב עגבניות שרותח.
אפשר להכין את הקציצות מראש ופשוט לזרוק לסיר.
לאחר שהתערובת נגמרה, נותנים לסיר רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה נוספת, עם מכסה סגור.
מגישים עם אורז לבן ורואים איך הקציצות נעלמות.
תהנו אהובות ואהובים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים