מרק שעועית לבנה ופטריות

מרק שעועית לבנה ופטריות סמיך ומפנק

שתף
הדפסה
מרק שעועית לבנה ופטריות
מה צריך

4 כפות שמן
1 בצל
1 סלסלת פטריות טרייה – שמפניון או חורש
2 כוסות שעועית לבנה לאחר בישול
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כוסות מים

מה צריך

4 כפות שמן
1 בצל
1 סלסלת פטריות טרייה – שמפניון או חורש
2 כוסות שעועית לבנה לאחר בישול
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כוסות מים

מרק שעועית לבנה ופטריות

מרק שעועית לבנה ופטריות הכנתי בטעות.
בשבוע שעבר עמדתי במטבח והכנתי את סירי השבת.
אני יודעת שהילדים מאד אוהבים את תבשיל חומוס עם בצל.
החלטתי לשדרג את התבשיל ולהוסיף לו פטריות.

אמרתי אם אוהבים את החומוס, נוסיף פטריות בטוח יאהבו.
פתחתי את המקפיא, הוצאתי שקית חומוס קפוא ושמתי על השיש.
בין לבין אני מכינה עוד סירים כמובן והיידים רצות מסיר לסיר.
טיגנתי בצל לסיר אפונה,  טיגנתי בצל לחומוס,
בינתיים שפכתי מים לסיר האורז, שומרת על הבצל שלא ישרף בסירים,
הבצל נראה לי שחום יפה, הוספתי פטריות טיגנתי,
לקחתי השקית הקפואה ליד, עם סכין חתכתי את הלמעלה,
ושפכתי לסיר. אהההההההההההההה
זה היה שעועית ולא חומוס!!

עמדתי והסתכלתי על השעועית וקלקללתי את עצמי
שאני כזו מפגרת! איך הייתי בטוחה שזה חומוס וזו אפונה??
ואיך לא שמתי לב ואיך ואיך ואיך!
אבל אחרי זה אמרתי שאם השעועית רצתה להיות עם הפטריות,
אני לא זורקת שום דבר לפח,  בוא ננסה מרק חדש ונראה איך ילך.
אחרי שבאותה ארוחה ביקשו עוד מנה, סיפרתי להם את האמת,
איך המרק הזה נוצר ורצתי לצלם אותו.

 

מרק שעועית לבנה ופטריות

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו6 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים מתכונים נוספים למרקים?
תמצאו כאן – מתכונים למרקים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מרק שעועית לבנה ופטריות

 

מרק שעועית לבנה ופטריות


מה צריך בשביל מרק שעועית לבנה ופטריות?

4 כפות שמן
1 בצל
1 סלסלת פטריות טרייה – שמפניון או חורש
2 כוסות שעועית לבנה לאחר בישול
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 כוסות מים

איך מכינים מרק שעועית לבנה ופטריות?

יוצקים שמן לסיר מוסיפים הבצל ומטגנים עד קבלת גוון שחום.
חותכים את הפטריות לריבועים ומוסיפים לסיר השמן ומטגנים.
מטגנים את הפטריות כמה דקות עד שהן משחימות.
אנו משתמשים בשעועית לבנה אחרי שהושרתה לילה שלם במים
או אפשר להשתמש בשקית קפואה.
מוסיפים את השעועית לסיר, מוסיפים מים.
מוסיפים מלח ופלפל, מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה,
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד שהשעועית רכה.
בתיאבון!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים