חצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם

מתכון לחצילים מטוגנים עם פירורי לחם ויש גם גירסה אפויה

שתף
הדפסה
חצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם
מה צריך

2 חצילים מאורכים
1 ביצה טרופה
2 כוסות (בערך) פירורי לחם
מעט מלח

שמן לטיגון

לגירסת פסח:
פרורי קמח מצה

מה צריך

2 חצילים מאורכים
1 ביצה טרופה
2 כוסות (בערך) פירורי לחם
מעט מלח

שמן לטיגון

לגירסת פסח:
פרורי קמח מצה

חצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם

חצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם הכנתי ביום שישי.
בעודי עומדת ומטגנת שניצלים, כי נראה לי שאי אפשר
שלא יהיו שנצלים לילדים בארוחת הצהריים.

בדיוק הגיעו הילדים,
והחתן שלי אמר:"איזה ריח טוב! את מטגנת חצילים?"
נו-נו יותר מזה אני לא צריכה.
היה חציל, פרסתי לפרוסות, טבלתי בביצה ופירורי לחם
ותוך שניות היו גם חצילים מטוגנים עם פירורי לחם,
ת ע נ ו ג!!

אפשר להגיש את החצילים כמו שהם,
אפשר ליצוק עליהם טחינה ואז בכלל זו חגיגה.
עכשיו תגידו, רגע! ואפשר לעשות אותם בתנור?
בארורררר וכבר חשבתי על זה קודם.
הנה בבקשה ככה תכינו חצילים אבל אפויים בתנור.
חצילים בתנור בציפוי פריך.

את אותם החצילים אפשר להכין גם עם רוטב עגבניות,
אחרי הטיגון מבשלים את החצילים ברוטב עגבניות
והם פשוט נהדרים.
הנה תראו בעבר הכנתי אותם אמנם אפויים,
אבל ברור שהמטוגנים יוצאים בכלל שוס.
הנה , תראו כאן

חצילים אפויים ברוטב עגבניות
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות שאפשר לאכול עם אורז, על חלה טריה, תענוג!

 

חצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם

מחפשים עוד מתכונים עם חצילים? בבקשה.

מתכונים עם חצילים טעימים
מבחר מתכונים טעימים ונהדרים עם חצילים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו9 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

חצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם

 

חצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם

מה צריך לחצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם?

2 חצילים מאורכים
1 ביצה טרופה
2 כוסות (בערך) פירורי לחם
מעט מלח

שמן לטיגון

לגירסת פסח:
פרורי קמח מצה

איך מכינים החצילים מטוגנים בציפוי פירורי לחם?

מחממים שמן במחבת עד שהשמן חם.
בינתיים פורסים את החצילים לפרוסות עגולות
טורפים את הביצים ומערבבים עם המלח.
מכינים שתי קעריות, ביצה טרופה וקערית פרורי לחם
טובלים את פרוסת החציל בביצה, מעבירים לקערית פירורי הלחם.
כאשר השמן חם מטגנים את פרוסות החציל בשמן.
מטגנים מספר דקות צד אחד והופכים לצד השני.
לאחר הטיגון מעבירים לנייר סופג.
תהנו!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים