מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
גלידת אוראו שמכינים בבית

שלושה מצרכים ויש לכם גלידה אוראו שמכינים בעשר דקות בבית הורסת!

שתף
הדפסה
גלידת אוראו שמכינים בבית
מה צריך

1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב מרוכז 39%
10-12 עוגיות אוראו

גירסה לגלידה פרווה:
1 שמנת מתוקה צמחית
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר
10-12 עוגיות אוראו

מה צריך

1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב מרוכז 39%
10-12 עוגיות אוראו

גירסה לגלידה פרווה:
1 שמנת מתוקה צמחית
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר
10-12 עוגיות אוראו

גלידת אוראו שמכינים בבית

גלידת אוראו שמכינים בבית מכינים משלושה מצרכים בלבד!
תקשיבו טוב. שלושה מצרכים, עשר דקות ואתם מסודרים. אז איך הכל התחיל?
זמן קורונה, אנחנו בבית מול הטלוויזיה, אסור לצאת מהבית אבל מתחשק לך גלידה כאילו את בהריון ואין קלוריות בעולם.
"מה אין טיפת גלידה בבית?" שאלה זאת שהיא לא בהריון וקלוריות כרגע לא מעניינות אותה
"נגמר הכל"
"איזה בעסה! מה זה בא לי על גלידה"
אבל אז נזכרתי שאני סוויט דולי ואני יכולה להכין גלידה לבד! אז טסתי למטבח.
שלושה מצרכים צריך שיהיה בבית. ת'כלס שניים אבל אני הוספתי עוגיות אוראו. שמנת מתוקה וחלב מרוכז, זהו.
עשר דקות עבודה והבעסה לחכות שעתיים עד שהגלידה תקפא. אבל כשהיא יוצאת מהפריזר אללי-אללי! אללה ירחמו ואללה יוסטור!
ADONAY כמה שהיא טעימה! הורסתתתת!!

באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב איך הכנתי את הגלידה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

גלידת אוראו שמכינים בבית

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו27 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

 

עוד מתכונים לגלידות לחצו כאן
מתכונים לגלידות

עוד מתכונים לקינוחים מושחתים תמצאו כאן
מתכונים לקינוחים מושחתים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

גלידת אוראו שמכינים בבית

 

גלידת אוראו שמכינים בבית

 

מה צריך לגלידת אוראו שמכינים בבית?

 

1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב מרוכז 39%
10-12 עוגיות אוראו

גירסה לגלידה פרווה:
1 שמנת מתוקה צמחית
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר
10-12 עוגיות אוראו

איך מכינים גלידת אוראו שמכינים בבית?

 

שוברים את עוגיות האוראו בשקית ניילון עם פטיש שניצלים.
שמים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה והחלב המרוכז
מקציפים לקצפת בהירה.
מוסיפים את שברי העוגיות ומערבבים הכל ביחד.
מעבירים לכלי ומכניסים להקפאה לשלוש ארבע שעות לפחות.
הקטע הכי קשה זו הציפייה כי שמוציאים את הגלידה מההקפאה,
אז נכון בהתחלה זה טיפה קפוא אבל תנו לזה כמה דקות,
תטעמו ותתחילו לברך אותי. לברך!! אני מתעקשת על כך(:

להכנת גלידה פרווה:

להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר
אחרי שהקצפת יציבה להוסיף את העוגיות השבורות.

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?