קישואים ממולאים באורז ברוטב עגבניות, מנה טבעונית או צמחונית והיא מנה נהדרת.
כשמדברים על קישואים ממולאים אי אפשר בלי להזכיר את הקישואים של חמותי קישואים ממולאים באורז וצנוברים ששזהו מעדן חלומי, אבל הפעם החלטתי להכין את הקישואים ברוטב עגבניות והן יצאו מוצלחים מאד.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
כהכנה למילוי הקישואים אני משרה את האורז כשעה במים חמים על מנת שיתרכך, מערבבת אותו עם רסק עגבניות מרוסקות, מוסיפה תבלינים ואחרי זה ממלאה את הקישואים.
הפעם מלאתי את הקישואים עם אורז עגול. את שאריות האורז שנשארו פיזרתי בסיר עם התערובת וגם יצא תבשיל נהדר.
ואם אתם שואלים מה לעשות עם תוכן הקישואים שרוקנתם בבקשה – מתכון לסלט קישואים מתובל
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו31 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לירקות נהדרים תמצאו כאן
מתכונים לירקות
עוד מתכונים לתוספות תמצאו כאן
מתכונים לתוספות
עוד מתכונים צמחוניים תמצאו כאן
מתכונים צמחוניים
קישואים ממולאים באורז ברוטב עגבניות


מה צריך בשביל לקישואים ממולאים באורז ברוטב עגבניות?
10 קישואים
2 כוסות אורז
1 בצל קצוץ לקוביות
4-5 כפות שמן
1 קופסה 400 מ"ל עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
עלי סלרי
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור – לפי הטעם
שום כתוש לערבוב עם האורז
פרוסות שום מ-2 שיני שום
איך מכינים את הקישואים ממולאים באורז ברוטב עגבניות?
משרים את האורז במים חמים כשעה, אחרי כשעה שופכים את המים ומסננים את האורז.
מוסיפים לאורז כף רסק עגבניות, שפית שום כתוש, מלח ופלפל שחור ומערבבים הכל ביחד.
מרוקנים את פנים הקישואים ומשאירים אותם חלולים.
יוצקים לסיר שמן מוסיפים קוביות בצל ומאדים מספר דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מכניסים גם את עלי הסלרי, מוסיפים מים,
מוסיפים מלח ופלפל שחור, מפזרים שיני שום פרוסות ומביאים לרתיחה.
ממלאים את הקישואים עם תערובת האורז ומעבירים לסיר.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מבשלים כשעה עד שהקישואים מתרככים.
אם נשאר לכם אורז, מעבירים לסיר ומבשלים הכל ביחד.
תהנו אהובות ואהובים!