מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה מהירי הכנה הכנתי כי החורף כבר כאן ואין כמו בצקניות לשים במרק כדי לחמם את הלב והנשמה.
לפי התפוצה שלכם תזהו את השם, אבל אלה בצקניות קטנות שעושות שמח במרק.
את הבצקניות פגשתי בפעם הראשונה שנסענו להונגריה והגישו לנו מרק גולש עם בצקניות.
זהו, התאהבתי. למלא את המרק עם בצקניות זה עושה שמח במרק וכל כך טעים!
אחרי באינסטוש נכון?
בואו לכאן ותראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
אז איך תשמחו את עצמכם עכשיו בסגר עם כל הרוחות הנוראיות האלה? תכינו לכם מרק עם בצקניות.
כדי שתראו איך בדיוק הכנתי את הבצקניות הכנתי לכם סרטון
הכנתי לכם מדריך מדוייק שלב אחרי שלב כדי שיהיו לכם בצקניות נהדרות.
הכנתי כמה מתכונים, עד שמצאתי את המתכון המתאים, שהבצקניות יוצאות לא רכות מדי וטעימות.
מערבבים קמח עם מים, ביצה, מלח ומעט פלפל שחור מערבבים הכל ביחד ונותנים לבלילה לנוח קצת.
יש כאלה שמכינים עם מי סודה, האמת שניסיתי וגם יצאו נהדרות.
הבלילה לא צריכה להיות מימית, אלא סמיכה אבל עדיין נוזלית, בסרטון שלי תוכלו לראות בדיוק.
בזמן שמכינים את הבלילה שמים סיר מים על האש כדי שהמים ירתחו.
יש אנשים ברי מזל שיש להם מכשיר מיוחד כזה להכנת בצקניות אבל אני אילתרתי.
לקחתי מסננת ושמתי על סיר המים ונתתי לבלילה לטפטף.
חשוב שלמסננת יהיו חורים גדולים, לא חורים קטנים.
כשהמים רותחים, שמים את המסננת מעל המים הרותחים ויוצקים את הבלילה למסננת.
הבלילה מטפטפת לתוך המים החמים
נותנים לבצקניות להתבשל מספר דקות, הן נעשות צ'יק צ'ק,
מוציאים אותם מהמים, נותנים למים לטפטף ומעבירים למסננת
אחרי שהבצקיות מוכנות, שוטפים אותם עם מים קרים ונותנים להם לנוח
עכשיו יש לכם בצקניות שאפשר לחסל בהנאה מלאה!
מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו62 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לשמור את הבצקניות בקופסה איכותית?
הסט האהוב עליכם חזר!
9 קופסאות איחסון מזכוכית מחוסמת עמידה בפני שבר!
הקופסאות האיכותיות קלוק עם מכסה מבית Food appeal ???
139 ש"ח כולל משלוח!
עוד מתכונים למרקים תמצאו פה – מתכונים למרקים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה
מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות קמח
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- 1 כוס מים
Instructions
- שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים לבלילה אחידה
- כשהבלילה אחידה נותנים לה לנוח כמה דקות בצד
- בינתיים, מחממים מים בסיר לנקודת רתיחה
- כשהמים רותחים, שמים מסננת עם חורים גדולים מעל הסיר
- יוצקים מהבלילה לתוך המסננת והבצקניות מטפטפות לתוך הסיר
- מבשלים את הבצקניות כמה דקות
- מוציאים מהמים עם כף מחוררת ונותנים למים לטפטף בחזרה לסיר
- מעבירים את הבצקניות לקערה יבשה
- כשמסיימים להכין את הבצקניות, שוטפים במים קרים
- ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר ולהוסיף בהנאה רבה למרק.