מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה ,מדריך מסודר איך מכינים את הבצקניות הנהדרות האלה

שתף
הדפסה
מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים
מה צריך

2 כוסות קמח
2 ביצים
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כוס מים או כוס סודה

מה צריך

2 כוסות קמח
2 ביצים
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כוס מים או כוס סודה

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה  מהירי הכנה הכנתי כי החורף כבר כאן ואין כמו בצקניות לשים במרק כדי לחמם את הלב והנשמה.

לפי התפוצה שלכם תזהו את השם, אבל אלה בצקניות קטנות שעושות שמח במרק.

את הבצקניות פגשתי בפעם הראשונה שנסענו להונגריה והגישו לנו מרק גולש עם בצקניות.

זהו, התאהבתי. למלא את המרק עם בצקניות זה עושה שמח במרק וכל כך טעים!

אחרי באינסטוש נכון?
בואו לכאן  ותראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי

אז איך תשמחו את עצמכם עכשיו בסגר עם כל הרוחות הנוראיות האלה? תכינו לכם מרק עם בצקניות.

כדי שתראו איך בדיוק הכנתי את הבצקניות הכנתי לכם סרטון

הכנתי לכם מדריך מדוייק שלב אחרי שלב כדי שיהיו לכם בצקניות נהדרות.

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים

הכנתי כמה מתכונים, עד שמצאתי את המתכון המתאים, שהבצקניות יוצאות לא רכות מדי וטעימות.

מערבבים קמח עם מים, ביצה, מלח ומעט פלפל שחור מערבבים הכל ביחד ונותנים לבלילה לנוח קצת.
יש כאלה שמכינים עם מי סודה, האמת שניסיתי וגם יצאו נהדרות.

הבלילה לא צריכה להיות מימית, אלא סמיכה אבל עדיין נוזלית, בסרטון שלי תוכלו לראות בדיוק.

בזמן שמכינים את הבלילה שמים סיר מים על האש כדי שהמים ירתחו.

יש אנשים ברי מזל שיש להם מכשיר מיוחד כזה להכנת בצקניות אבל אני אילתרתי.
לקחתי מסננת ושמתי על סיר המים ונתתי לבלילה לטפטף.

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים

חשוב שלמסננת יהיו חורים גדולים, לא חורים קטנים.

כשהמים רותחים, שמים את המסננת מעל המים הרותחים ויוצקים את הבלילה למסננת.

הבלילה מטפטפת לתוך המים החמים

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים

נותנים לבצקניות להתבשל מספר דקות, הן נעשות צ'יק צ'ק,

מוציאים אותם מהמים, נותנים למים לטפטף ומעבירים למסננת

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים

 אחרי שהבצקיות מוכנות, שוטפים אותם עם מים קרים ונותנים להם לנוח

עכשיו יש לכם בצקניות שאפשר לחסל בהנאה מלאה!

 

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים

 

מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו62 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לשמור את הבצקניות בקופסה איכותית?
הסט האהוב עליכם חזר!
9 קופסאות איחסון מזכוכית מחוסמת עמידה בפני שבר!
הקופסאות האיכותיות קלוק עם מכסה מבית Food appeal ?‍??

139 ש"ח כולל משלוח!

סט 9 כלי אחסון מזכוכית עם מכסה מסדרת GLASSCLOC מבית FOOD APPEAL
139 ₪

עוד מתכונים למרקים תמצאו פה – מתכונים למרקים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים

מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה

 


מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה

סוויט דולי
פתיתי בצק שעושים לנו שמח במרק
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים למרקים
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 1 כוס מים

Instructions
 

  • שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים לבלילה אחידה
  • כשהבלילה אחידה נותנים לה לנוח כמה דקות בצד
  • בינתיים, מחממים מים בסיר לנקודת רתיחה
  • כשהמים רותחים, שמים מסננת עם חורים גדולים מעל הסיר
  • יוצקים מהבלילה לתוך המסננת והבצקניות מטפטפות לתוך הסיר
  • מבשלים את הבצקניות כמה דקות
  • מוציאים מהמים עם כף מחוררת ונותנים למים לטפטף בחזרה לסיר
  • מעבירים את הבצקניות לקערה יבשה
  • כשמסיימים להכין את הבצקניות, שוטפים במים קרים
  • ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר ולהוסיף בהנאה רבה למרק.
Keyword מתכון לבצקניות נוקדילי שפצלה טעימים

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים