מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות

רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות, מנה נהדרת וקלה להכנה

שתף
הדפסה
רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות
רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות

רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות זוהי מנה מהירה להכנה וזה היתרון הנהדר שלה.

סינטה זהו חלק של הבשר שאין בו הרבה שומן ולכן זמן הצלייה שלו נמוך. לא כמו בשר שאנחנו מכינים בקדירה שזקוק לשלוש שעות כדי להתרכך, את הסינטה מקפיצים על מחבת או בווק, מוסיפים את מה שאוהבים והמנה מוגשה להגשה.

כאשר אתם קונים את הבשר, תבקשו מהקצב שיחתוך לכם לרצועות דקות ואז אתם בכלל מסודרים.

בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות

 

זה בדיוק הצורה בה הסינטה עם הפטריות הוכנה.
מקפיצים את הפטריות במחבת, מוציאים, שמים בצד,
מקפיצים את הסינטה, מתבלים
מערבבים הכל ביחד
ויש לכם מנה מושלמת!

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן49 – מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים למאכלים סינים ואסייתים תמצאו כאן

30 מתכונים לאוכל סיני ואסייתי

מזכירה לכם שמבצעי המתנות הבלעדיים לסוויט דולי

עדיין נמשך עם מתנות חדשות ואת הכל תמצאו כאן

החנות של סוויט דולי

רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות

רצועות סינטה מוקפצות עם פטריות

 

מה צריך לחזה עוף נודלס פטריות וחצילים אסייתי?

500 גרם בשר סינטה
4 כפות שמן שומשום
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 שיני שום
1 סלסלה פטריות חורש
1 סלסלה של פטריות שמפניון
רבע כוס סויה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים חזה עוף נודלס פטריות וחצילים אסייתי?

חותכים את הפטריות וחלק משאירים שלמות.
יוצקים שמן למחבת או ווק
יוצקים שמן למחבת או ווק, מוסיפים למחבת בצל אחד ומטגנים את הבצל לגוון שחום.
מוסיפים את הפטריות, מטגנים כחמש עד שבע דקות ומוציאים מהמחבת.
חותכים את הסינטה לרצועות דקות
מוסיפים מעט שמן שומשום וכשהמחבת ממש חם מוסיפים את הסינטה.
מטגנים או מקפיצים בווק מספר דקות עד שהבשר מוכן
מוסיפים מלח, פלפל שחור, שיני שום וסויה ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את הפטריות מנערים את המחבת
נותנים לכל הטעמים להתערבב,
עוד שתי דקות והמנה שלכם מוכנה.

בתיאבון!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?