מתכון לטורטיה ממולאת מתוקה ומלוחה או בפי העם, טורטיה קונץ, המתכון ששרף את הרשת מגיע עד אליכם.
אני כזו זקנה אלוהים – עד שמגיע טרנד חדש אני עוד בישן, אבל הטרנד הישן כל כך טעים שאי אפשר להפסיק להכין.
על מה מדובר? על טורטיה ממולאת בדברים טובים, שמקפלים בדרך מיוחדת והיידה לטוסטר אובן.
טורטיה שמכינים בדקות, אני הכנתי אחת מתוקה ואחת מלוחה ושתי האפשרויות פה בשבילכם.
שבת זה זמן מצויין להכין מתכונים קלים והיידה – נכון,
יש כבר טרנדים חדשים בטיק טוק אבל אם עוד לא הכרתם את הלהיט הישן של הטורטיה, זה הזמן וזה המקום להכיר אותו.
כדי שתראו כמה קל להכין הכנתי לכם סרטון.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
בואו נתחיל עם הטורטיה המלוחה
טורטיה שהיא כמו בורקס
תרד, גבינה מלוחה, גבינה צהובה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 68 – מתכונים לווטצאפ
ואחרי המלוח מגיע המתוק
והנה טורטיה עם שוקולד-שוקולד-שוקולד
וחלבה, ועוד דברים טובים
ושיהיה ברור שיש לי עוד מתכונים טעימים עם טורטיה
והכל כאן
מתכונים עם טורטיה
מבצע סופהשבוע עדיין נמשך עם סט קופסאות הזכוכית המדהימות!
ועוד לפ
עוד המון מתכונים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לטורטיה ממולאת מתוקה ומלוחה
![]()
![]()
מה צריך בשביל מתכון לטורטיה ממולאת מתוקה ומלוחה?
הגירסה המלוחה
2 טורטיות
חצי כוס גבינה מלוחה
תרד חתוך דק דק – חצי כוס
חצי כוס גבינה צהובה
מוצרלה מגורדת – חצי כוס
הגירסה המתוקה
2 טורטיות
ממרח שוקולד
חצי כוס חלבה
ממתקי שוקולד
איך מכינים טורטיה ממולאת מתוקה ומלוחה?
מניחים את הטורטיה על משטח עבודה.
חורצים פס קטן רק למטה לאורך הטורטיה
מחלקים את הטורטיה לארבעה חלקים – בדימיון.
רבע אחד משאירים ריק, ברבע השני שמים תרד, ברבע השלישי גבינה מלוחה ובסוף – גבינה צהובה.
כן, אתם יכולים לערבב עם כל הטעמים שאתם אוהבים.
מקפלים את הטורטיה כמו בסרטון.
מחממים טוסטר שמים נייר אפייה, כדי שהטוסטר לא יתלכלך כמובן ומוחצים את הטורטיה.
אחרי כמה דקות – מוציאים.
מכינים את הטורטיה המתוקה באותה שיטה.
שמים את הטורטיה על משטח העבודה, חותכים פס ברבע התחתון
מורחים שוקולד למריחה על כל הטורטיה
ממלאים את הטורטיה בכל הדברים המתוקים והאהובים עלינו.
מעבירים לטוסטר – לוחצים והיידה – יש לנו גם טורטיה מתוקה.
בתיאבון!
