עוגת תפוזים כשרה לפסח פרווה, היא עוגה רכה ונהדרת, עוגת ספוג טעימה ונפלאה.
היא כל כך רכה ונהדרת שאי אפשר להאמין שהיא עוגה של פסח וכשאני אומרת רכה תחשבו יותר רכה. עוגת ספוג אמיתית.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
אני מאד אוהבת ליד הקפה שלי עוגת ספוג פשוטה. הכי טעים.
כשהייתי קטנה הייתי טובלת ביסקוויטים במים וגם עוגת הספוג הזו פשוט מושלמת ליד הקפה.
בזמן האפייה העוגה תופחת לגובה
ואל תדאגו היא יורדת מעט
אבל נשארת גבוהה ונהדרת.
באינסטגרם שלי שמתי סרטון שתראו כמה היא רכה
כל מי שטעם ממנה לא האמין שהיא עוגה של פסח.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ורוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו78 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד עוגות כשרות לפסח? בבקשה
מבצע בלעדי בסוויט דולי
מעמד כולל משלוח שיעשה לכם סדר במטבח
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת תפוזים כשרה לפסח פרווה
![]()
עוגת תפוזים כשרה לפסח פרווה
סוויט דוליIngredients
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 100 גרם נטורינה
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 200 גרם קמח תופח לפסח
- אבקת סוכר לפיזור מעל
Instructions
- מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
- את החלבונים שמים במיקסר ומתחילים להקציף כחמש דקות מחכים עם הסוכר ורק כשהקצף יציב וחזק מוסיפים את הסוכר ואת הסוכר וניל בשלוש פעמים.
- כשהקצף בטון ולבן מבריק, סוגרים את המיקסר.
- ממיסים את הנטורינה ומוסיפים לחלמונים ומערבבים
- מוסיפים את מיץ התפוזים לחלמונים ומערבבים לעיסה אחידה
- את כל העיסה בעדינות מעבירים לקערת החלבונים ומערבבים הכל ביחד
- את הקמח תופח לפסח מוסיפים לתערובת ומערבבים
- משמנים תבנית אפייה ויוצקים את הבלילה לתוכה לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה אופים כ-50 דקות העוגה תופחת בזמן האפייה.
- מוציאים מהתנור, מקררים ומפזרים אבקת סוכר.חותכים פרוסה ואומרים וואלה! זו ממש לא עוגה עם טעם של פסח. היא נהדרת!
מה צריך לעוגת תפוזים כשרה לפסח פרווה ?
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גרם נטורינה
1 כוס מיץ תפוזים
200 גרם קמח תופח לפסח
אבקת סוכר לפיזור מעל
איך מכינים עוגת תפוזים כשרה לפסח ?
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
את החלבונים שמים במיקסר ומתחילים להקציף כחמש דקות
מחכים עם הסוכר ורק כשהקצף יציב וחזק מוסיפים
את הסוכר ואת הסוכר וניל בשלוש פעמים.
כשהקצף בטון ולבן מבריק, סוגרים את המיקסר.
ממיסים את הנטורינה ומוסיפים לחלמונים ומערבבים
מוסיפים את מיץ התפוזים לחלמונים ומערבבים לעיסה אחידה
את כל העיסה בעדינות מעבירים לקערת החלבונים ומערבבים הכל ביחד
את הקמח תופח לפסח מוסיפים לתערובת ומערבבים
משמנים תבנית אפייה ויוצקים את הבלילה לתוכה
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כ-50 דקות העוגה תופחת בזמן האפייה.
מוציאים מהתנור, מקררים ומפזרים אבקת סוכר.
חותכים פרוסה ואומרים
וואלה! זו ממש לא עוגה עם טעם של פסח. היא נהדרת!
חג שמח וכשר אהובות ואהובים!
