זנגולה ממתק מתוק בסירופ סוכר הוא ממתק שאני מתכננת עליו כבר הרבה זמן.
אני ומתוקים זו אהבה וכשראיתי את הזנגולה, ידעתי שאני חייבת להכין אותו.
זנגולה, הוא ממתק פרווה, בגדול, קמח ומים עם סוכר ווניל.
בפעם הראשונה ראיתי אותו בסרט ההודי סארו-הדרך הביתה, סיפור מרגש שלכעצמו, שם הילד שהלך לאיבוד, רואה את הממתק ונזכר בילדותו.
החלטתי שהפעם אני מפצחת את עניין הזנגולה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
חרשתי את כל הרשת, עשיתי ניסויים, המטבח שלי היה כולו קמח ומים אבל בסוף זה הצליח.
הכנתי לכם אפילו סרטון איך הכנתי שלב אחרי שלב
שלא תחשבו שזה היה קל –
בראשונים הם בכלל לא יצאו מושלמים
טעימים כן, לגמרי
אבל לא עיגולים יפים ועגולים
אחרי כמה פעמים
זה הצליח אש!
הושלם הפיצוח.
יצאו קריספיים, טבולים בסירופ
מושלמים.
בסרטון שהכנתי הנכדה המתוקה שלי
במקרה רצתה לטעום
כמובן שצילמתי אותה
תוכלו לראות מה דעתה בסרטון.

עוד מתכונים למימונה תמצאו כאן
מתכונים למימונה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו78 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד עוגות כשרות לפסח? בבקשה


נשארו דגמים בודדים של המעמד המודולרי שעפתם עליו
המחיר בלעדי לגולשי הסוויט – כולל המשלוח!
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

זנגולה ממתק מתוק בסירופ סוכר

מה צריך בשביל הזנגולה ממתק מתוק בסירופ סוכר?
500 גרם קמח
1 כף סוכר
1 כף שמרים
3 וחצי כוסות מים
החומרים לסירופ הסוכר
2 כוסות סוכר
1 כוסות מים
כף לימון לימון סחוט
מקל וניל
שמן לטיגון
איך מכינים את הזנגולה הנהדרת הזו ?
שמים במיקסר את הקמח וסוכר ומערבבים.
מוסיפים את השמרים ומערבבים.
מעבירים לקערת מיקסר מוסיפים את המים ומתחילים לערבב.
נותנים למיקסר לעבוד כחמש עד שבע דקות עד שהעיסה חלקה לגמרי.
סוגרים את המיקסר, מערבבים היטב לראות שלא נשאר קמח
מעבירים למקום סוגר להתפחה של כחצי שעה
בינתיים מכינים סירופ סוכר
שמים בסיר את כל המצרכים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש לאחר הרתיחה ומבשלים כחמש דקות.
לאחר כחצי שעה מוציאים את העיסה, מערבבים היטב להוצאת האויר
מעבירים את העיסה לשקית זילוף
יוצקים שמן למחבת וכשהשמן חם
מזליפים בצורת עיגול מבפנים כלפי חוץ
בפעם הראשונה יכול להיות שלא יצא לכם עיגול מושלם
גם לי לא יצא, בפעמים הבאות הם יצאו מושלמים.
בזמן הטיגון הם משחימים, הופכים לצד השני
עם כף מוציאים, מסננים את השמן ומעבירים לסיר עם הסוכר
טובלים היטב מכל הצדדים
ומעבירים לקערת הגשה.
כן-כן זה השלב שאי אפשר להתאפק, טועמים ואומרים
הללויה!