סלט גזר מרוקאי חריף וטעים סלט שמכינים בעשר דקות והוא יוסיף לכם המון טעם לכל ארוחה.
אני מטבעי לא אוהבת חריף בכלל, צוחקים עלי במשפחה שפלפל שחור חריף לי מדי, אבל זה לא גורע מכל יתר אנשי המשפחה לאהוב חריף.
אפילו כלתי שהיא ממוצא אשכנזי משתגעת על חריף.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
כל פעם אם אני שוכחת, באמצע הארוחה מגיע המשפט, "אין משהו חריף?"
בדרך כלל יש לי קבוע במקרר סלט פלפלים ולימונים חריף טעים אש נותן את התשובה והם יכולים להוסיף לכל תבשיל.
בגלל שהתאספו לי המון גזרים במקרר החלטתי להכין את סלט גזר מרוקאי שהוא גם פיקנטי וגם חריף.
יש כל מיני שיטות להכין את הסלט הזה. יש כאלה שמבשלים את הגזרים קודם ואחרי זה מוסיפים תבלינים.
אני בחרתי לבשל הכל ביחד מההתחלה ותוך עשר דקות יש לכם סלט מוכן. למרות שהסלט מוכן ומתובל מכניסים למקרר לספיגת הטעמים עד הסוף.
השיטה קלה, מטגנים קלות את הגזר, מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים הכל ביחד עד שהגזר מתרכך.
אני הוספתי כמובן גם צ'ילי גרוס שיהיה חרפרף, ויש לי פלפלים קטנים ממש חריפים, אתם יכולים לבחור את מידת החריפות וכמה לשים בסלט.
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה לחצו כאן
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן15– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד סלטים עם גזר?בבקשה
הקוצץ המושלם להכנת סלטים
והמחיר כולל משלוח!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט גזר מרוקאי חריף וטעים

סלט גזר מרוקאי חריף וטעים
סוויט דוליIngredients
- 3 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית פפריקה אדומה
- 2 כוסות גזר חתוך
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- חצי כפית צ'ילי גרוס חריף
Instructions
- מקלפים את הגזרים וחותכים לפרוסות או גפרורים מה שאתם אוהבים
- יוצקים את השמן לסיר ומוסיפים את השום הכתוש והפפריקה
- מערבבים הכל ביחד כמה דקות
- מוסיפים את הגזר החתוך ומאדים אותו יחד עם השמן על אש בינונית לא חזקה
- מערבבים ככה כמה דקות
- מוסיפים את המלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס וכוסברה
- מערבבים הכל ביחד, לא עוזבים את הסיר ומבשלים כעשר דקות על אש בינונית
- הטעמים נספגים, הגזר מתרכך וכשהגזר רך מורידים מהאש
- נותנים לסלט להתקרר, מעבירים לקופסה ולמקרר. אוח כמה שאתם תהנו!