ארטיק וניל מצופה שוקולד הוא הכי ארטיק של קיץ, הארטיק הכי אהוב והכי טעים שיש!
קל-קל הכנה והילדים משתגעים עליו. מי לא אוהב אוהב ארטיק וניל? כן-כן עונת הליקלוקים התחילה!
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
מאד קל להכין את הארטיק שלנו
מכינים את הבלילה
מעבירים לתבנית הסיליקון ולהקפאה
אם יש לכם תבניות סיליקון,
הכי קל זה להתחיל עם הבלילה
ראשית מעבירים את הבלילה לתבנית
ואחרי זה מוסיפים את המקלות
מחפשים תבניות סיליקון? בבקשה
תבניות סיליקון לארטיקים למכירה
יצאו הארטיקים מההקפאה
זה השלב שמצפים אותם עם שוקולד
והחגיגה מתחילה
אפשר עם סוכריות צבעוניות
או סוכריות עדשים – מה שאתם אוהבים.
תקראו לילדים או לנכדים
ותהייה לכם יופי של פעילות קיץ והם כל כך יהנו!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן4 – מתכונים לווטצ'אפ
תראו את היפים שלנו מוכנים
ורק שתדעו שלצלם ארטיקים זה כל כך קשה!
לכן הנחתי אותם על קוביות קרח שלא ינמסו
אבל הכל שווה אחרי הביס הראשון
עונת הלקלוקים התחילה
ואני פה לדאוג לכם לתבניות מגנום
3 מארזי סיליקון עם 8 תבניות כל אחד
בדוגמאות שונות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים לארוחת בוקר כאן
מתכונים לארוחת בוקר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ויש גם תמונות של נכדים
שמחסלים את הארטיק בהנאה מלאה
ארטיק וניל מצופה שוקולד
ארטיק וניל מצופה שוקולד
סוויט דוליIngredients
- 250 מל שמנת מתוקה
- 3 כפות חלב מרוכז 39%
- 100 גרם שוקולד חלב/מריר
- 3 כפות שמנת מתוקה
- סוכריות צבעוניות
Instructions
- בקערת מיקסר מקציפים את הקצפת שתהיה יציבה.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד שני סיבובים
- בשלב הזה יש לנו את הבלילה והיא כבר מוכנה
- מעבירים לתבניות סיליקון ומקפיאים לחמש שעות לפחות
- מכינים את הציפי, ממיסים במיקרו את השוקולד עם השמנת המתוקה לבלילה אחידה
- כשהארטיק יוצא מההקפאה טובלים את הארטיק בשוקולד ומצפים
- מוסיפים סוכריות צבעוניות והיידה - זה הזמן לחגוג.