ארטיק שוקולד ובייגלה מלוח הטרנד ההיסטרי שכבש את הרשת בקיץ הזה. השילוב של המתוק עם המלוח הוא שוס לגמרי והחלטתי שאני מכינה את הגלידה בבית.
ארבעה מוצרים בלבד ויש לגם גארטיק שוקולד עם בייגלה מלוח פצצה!
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך הכנתי את הגלידה בבקשה
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
ארבעה מצרכים בלבד תצטרכו בשביל להכין את הארטיק הטעים הזה
מכינים גאנש שוקולד מקציפים אותו
מעבירים לתבנית ומוסיפים בייגלה מלוח
כמה קל ככה פשוט.
מצפים בעוד שכבת שוקולד ומקפיאים
כשהארטיק יוצא מהמקפיא ואנחנו הופכים אותו
רואים את הדוגמא של היהלומים
ביס אחד ויש טעם גם של שוקולד וגם מלוח
שוס!
לא צריך לשלם המון כסף על גלידת שוקולד עם בייגלה
אפשר להכין בבית
מחפשים תבניות סיליקון? בבקשה
תבניות סיליקון לארטיקים למכירה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן4 – מתכונים לווטצ'אפ
את תבנית המגנום תוכלו למצוא בחנות
3 מארזי סיליקון עם 8 תבניות כל אחד
בדוגמאות שונות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים לגלידות וארטיקים תמצאו כאן
מתכונים לגלידות ארטיקים וקרטיבים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הילדים או הנכדים ישתגעו על זה
ותקבלו המון מחמאות
שיהיה קיץ קריר לכולנו
ארטיק שוקולד ובייגלה מלוח
ארטיק שוקולד ובייגלה מלוח
סוויט דוליIngredients
- 250 מל' שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד חלב
- חצי כוס בייגלה מלוח
Instructions
- שמים בסיר את השמנת המתוקה ומבשלים עד שהשמנת רותחת
- מכבים את האש מוסיפים את השוקולד ונותנים לשמנת לנוח שבע דקות
- מערבבים הכל ביחד לעיסה סמיכה ושחורה
- מעבירים למקרר לשלוש שעות עד שהעיסה מסמיכה
- מוציאים מהמקרר ומקציפים את השמנת עם השוקולד
- מעבירים לשקית זילוף שיהיה יותר קל לעבוד
- מזליפים את הקרם שוקולד לתוך תבנית הסיליקון
- שוברים בייגלה מלוח ומפזרים בתוך הקרם
- מצפים בשכבת שוקולד נוספת
- מיישרים ומקפיאים לפחות לחמש שעות
- מוציאים מהמקפיא ונהנים מכל ביס וביס! קיץ קריר