סלט מלפפונים עם קוסקוס

Posted by & filed under סלטים ליום העצמאות, מתכונים לראש השנה, מתכונים לחגים, מתכונים לשבועות, מתכונים, מתכונים טבעוניים לשבועות, סלטים לראש השנה, מתכונים ב-10 דקות, מתכונים לארוחת צהריים, מתכונים לשבת, מתכונים לארוחת ערב, מתכונים לסלטים, מתכונים ללא גלוטן/ללא סוכר, מתכונים טבעוניים, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לירקות, מתכונים צמחוניים, מתכונים אחרונים, בונבונים.

סלט מלפפונים עם קוסקוס

סלט מלפפונים עם קוסקוס הוא הכי סלט של קיץ והפעם החלטתי לספר לכם על היתרונות הנהדרים של המלפפונים. בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן   – האינסטגרם של סוויטדולי הכי חשוב, המלפפונים מצויינים לירידה במשקל, הרכיב התזונתי הבולט ביותר במלפפונים הוא ויטמין K, שלו תפקיד חיוני בשמירה על בריאות העצם, מלפפונים מכילים עשרות סוגים של נוגדי… Read more »

ארטיק שוקולד ובייגלה מלוח

Posted by & filed under מתכונים, מתכונים ב-10 דקות, מתכונים לחופש הגדול, מתכונים עם וידאו, מתכונים לילדים, מתכונים לארוחת ערב, מתכונים עד 5 מצרכים, מתכונים לתשעת הימים, מתכונים ללא גלוטן/ללא סוכר, טיפים לאפייה ובישול, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לגלידות, מתכונים לארטיקים, מתכונים לפינגר-פוד, מתכונים צמחוניים, מתכונים אחרונים, בונבונים, מתכונים לארוחות בסיר אחד.

ארטיק שוקולד ובייגלה מלוח

ארטיק שוקולד ובייגלה מלוח הטרנד ההיסטרי שכבש את הרשת בקיץ הזה. השילוב של המתוק עם המלוח הוא שוס לגמרי והחלטתי שאני מכינה את הגלידה בבית. ארבעה מוצרים בלבד ויש לגם גארטיק שוקולד עם בייגלה מלוח פצצה! הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך הכנתי את הגלידה בבקשה   בואו תראו באינסטוש איך הכנתי בואו לכאן … Read more »