תבשיל חיטה חומוס וגזר בסיר אחד, תבשיל טבעוני/ צמחוני נהדר שמתאים לכל ארוחה.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
אחותי ואני מאד מקושרות ומדברות על כל עניין ודבר וכמובן שאני משתפת אותה בענייני האוכל שאני מכינה. אני יודעת שהיא מאד אוהבת חיטה אז סיפרתי לה על תבשיל החיטה עם החומוס והגזר שהכנתי.
"מה פתאם חומוס? אני רוצה רק חיטה!"
"חמודה, זה לא תוכנית כבקשתך, הילדים מאד אהבו את התבשיל וזה שאת מקבלת על הדרך משלוחה אומרים תודה"
"ברור-ברור אבל תכיני לי רק חיטה" תגידו אם היא לא הורגת מצחוק.
כדי שיהיה לי תמיד חומוס מוכן לבישול, אני שמה את החומוס להשריה ללילה, למחרת, מסננת את המים, מחלקת לשקיות וככה יש לי תמיד חומוס מוכן לבישול.
בזמן ההשריה, נוצר קצף על המים, תחליפו את המים כמה פעמים, החומוס מכפיל את גודלו וסופג את המים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן66 – מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
תראו את המנה היפה שלנו מוכנה להגשה
תגידו, ניסיתם כבר את הקוצץ החדש?
הוא לא יורד לי מהיד! הכל אני קוצצת איתו
גפרורים, קוביות, ממש אש!
הנה סרטונים שתוכלו לראות כמה קל לעבוד איתו
זו תהייה מתנה נהדרת לראש השנה!
בסרטון הזה – קוצץ פורס וחותך – תוכלו לראות איך עושים גפרורים
ובסרטון הזה – איך מכינים קוביות עם הקוצץ – תוכלו לראות איך מכינים קוביות
עוד מתכונים בסיר אחד תמצאו כאן
מתכונים לארוחות בסיר אחד
עוד מתכונים צמחוניים תמצאו כאן
מתכונים צמחוניים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבשיל חיטה חומוס וגזר
תבשיל חיטה חומוס וגזר
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 2 גזרים
- 1 כוס חיטה
- 1 כוס חומוס מושרה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 כף תבלין עוף
- 3 כוסות מים
Instructions
- לילה לפני תשרו את החומוס במים, אפשר להשתמש כמובן בחומוס קפוא. תחליפו את המים כמה פעמים ובבוקר לסנן ויש לנו חומוס מוכן.
- יוצקים שמן לסיר, קוצצים בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שקוף
- קוצצים מהגזר קוביות ומוסיפים לגזר ומטגנים כחמש דקות
- מוסיפים את החומוס והחיטה ומטגנים הכל ביחד כחמש דקות
- מוסיפים את הכוסברה לתבשיל ומערבבים
- יוצקים מים לסיר מוסיפים את התבלינים ומביאים את הסיר לרתיחה
- לאחר שהמים רתחו, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה
- מערבבים מדי פעם שכל הירקות יתערבבו
- בודקים מדי פעם שהמים לא נגמרים
- בודקים אם החומוס רך ואם צריך מוסיפים או רבע כוס מים ומבשלים עוד קצת
- תבשיל פצצה! טעים טעים טעים.