שטידת פטריות וגבינות קמח כוסמין, היא פשטידת פטריות עם גבינות נהדרת לארוחת הערב. פשטידה שזורקים הכל לקערה ומערבבים.
מכינים את הפשטידה בעשר דקות, כי היא כל כך קלה להכנה. את לחמניות זיתים מהירות ללא גלוטן שלי, המתכון ששרף את הרשת, אתם מכירים היטב.
מכיוון שאנחנו מאד אוהבים פטריות, אמרתי לעצמי היידה, בואי נכין פשטידת פטריות עם אותה שיטה ויצאה פשטידה שוס!
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
מה שטוב בפשטידה הזו, לא מתאמצים.
אני לא טיגנתי את הפטריות לפני, חתכתי את הפטריות לפרוסות ולקערה
באותה קערה הוספתי את כל יתר החומרים,
מערבבים הכל ביחד, העברתי לתבנית ולתנור.
מחפשים עוד מתכונים עם קמח כוסמין? בבקשה
מתכונים עם קמח כוסמין
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן56– מתכונים לווטצ'אפ
הכנתי את הפשטידה בתבנית מחולקת.
התבנית המחולקת עשתה פה עבודה טובה כי אחרי האפייה
שולפים את התבנית העליונה ויש לנו 18 פרוסות שוות בגודלן.
לפני האפייה שימנתי את תבנית האפייה ויצקתי את הבלילה
שימנתי את הרשת והחזרתי לתוך הפשטידה
אחרי האפייה כששלפתי את התבנית
יצאו לי ריבועים מושלמים!
זו התבנית איתה הכנתי את הפשטידה
אחרי האפייה יש לנו פרוסות מרובעות ומדוייקות לכולם
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תכינו סלט ליד ויש לכם ארוחת ערב
פשטידת פטריות וגבינות קמח כוסמין
פשטידת פטריות וגבינות קמח כוסמין
סוויט דוליIngredients
- 1 סלסלת פטריות חורש
- 250 גרם גבינת קוטג'
- 200 גרם גבינה צהובה
- 150 גרם גבינה מלוחה
- 2 ביצים
- חצי כוס שמן
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- 1 כפית אבקת אפייה
Instructions
- חותכים את הפטריות ושמים בקערה
- מוסיפים את הקוטג והביצה ומערבבים
- מוסיפים את הגבינה הצהובה והמלוחה ומערבבים
- מוסיפים את השמן, מערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
- מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
- משמנים היטב את התבנית המחולקת
- מפרידים בין הרשת לתבנית
- יוצקים את הבלילה לתבנית המחולקת
- משמנים היטב את רשת התבנית ומכניסים לבלילה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפשטידה ואופים כחצי שעה
- מוציאים מהתנור, שולפים בזהירות את הרשת ויש לנו פשטידה מושלמת!